Бившата състезателка по художествена гимнастика Християна Тодорова замина на романтично пътешествие с любимия си Михаил на остров Бали.

Вижте снимки >>

Красавицата сподели кадри в профила си в Инстаграм. Хриси и приятелят и много обичат да пътуват и често си подаряват пътешествия. По-рано тази година са били в Монако, а този месец и в Египет.

Хриси се изяви и в "Черешката на тортата", където показа завидни кулинарни умения пред "колегите си" - Ралица Паскалева, Катерина Евро, Ники Илиев и Георги Мамалев.

Тя приготви тиквена крем супа с моркови, целина и кокосова сметана, лаврак с гарнитура от пълнена зелка и страхотен десерт - панакота с бял шоколад и екстракт от българска роза и сорбе от малини. Кулинарните изкушения накараха останалите участници да я оценят най-високо и да ѝ дадат максимален брой точки.

Тодорова разкри, че по време на спортната си кариера е трябвало да спазва убийствен хранителен режим, като се е хранила с по едно яйце на грил за целия ден, което довело до проблеми с метаболизма.

Тя сподели и един момент, който я е разтърсил, когато по време на трнировъчен лагер с отбора, решава да си събере багажа и да се върне в София. Тогава Илияна Раева я връща в ансамбъла с една реплика: "Ние сме твоето семейство. Напускаш семейството си ли?"