След редица предизвикателства, които добиха умопомрачителна популярност в мрежата, като канеленото предизвикателство, заливането с ледена кофа и други, сега е ред на  развиването на капачка на бутилка с крак. Това е изключително трудно нещо и изисква човек да бъде в наистина перфектна форма, за да го направи.

Някои знаменитости вече се впуснаха в предизвикателството и засега безспорният фаворит с "огън в кръвта" е Джейсън Стейтъм. Стейтъм бе предизвикан от Джон Майер, а той, на свой ред, предизвика Конър Макгрегър. Последният вече хвърли ръкавицата на Флойд Мейуедър. Предизвикателството не е свързано с някаква благотворителна цел, нито с набирането на средства за някаква кауза. То е просто начин за забавление, ако, разбира се, не ритнеш бутилката твърде силно, тя се счупи и се случи някой инцидент. Така че, който опитва това, нека бъде наистина внимателен.

"Това нещо ми дойде до главата от Джон Майер, но бързо ще стигне до двама приятели, които сме виждали да правят доста лицеви опори", написа Стейтъм до видеото, което пусна в Инстаграм.