Деми Ловато се възстановява след прием в болница заради свръхдоза. Американската поп певица и актриса бе хоспитализирана във вторник в Лос Анджелис. Неин говорител заяви, че тя е в съзнание и е заобиколена от семейството си.

Вижте снимки на Деми >>

Знаменитости от целия свят веднага изразиха подкрепата си към 25-годишната звезда.

Бруно Марс написа: "Изпращам цялата си любов и молитви към Деми Ловато."

ТВ водещата Елън Дедженерис също изрази много топли чувства: "Обичам Деми ловато толкова много. Сърцето ми се къса, че й се налага да премине през това изпитание. Тя носи светлина на този свят и изпращам цялата си любов към нея и семейството й."

Британската певица Лили Алън възкликна: "Горката красива душа на Деми Ловато. Надявам се, че е добре и напълно ще се възстанови."

Някои знаменитости се осмелиха и директно да засегнат темата за наркотиците, въпреки че свръхдозата на Деми не бе официално потвърдена от говорителя й.

Тайра Бенкс написа: "Зависимостта не е избор. Натъженото ми сърце изпраща изцелителна любов на Деми. Моля се да се възстанови напълно и да е много здрава."

Миси Елиът показа разбиране: "Насочвам молитвите си към Деми Ловато. Не знаем какво преживява тя. Затова нека покажем състрадание и да не си правим шеги. Нека я окуражим, за да получи помощта, от която има нужда!"

Феновете на певицата също изразиха огромната си любов към звездата и написаха трогателни лични истории в социалните мрежи. Повечето от тях, повлияни от музиката на Деми Ловато, са успели да се преборят със собствените си проблеми и се надяват и любимката им да намери сили да се пребори със зависимостта. В лондонското метро се появи и табло с послание, посветено на оздравяването й: