Лошо падане извади титулярката Виктория Ангелова извън строя на „Добро утро, България” и я прати в „Пирогов”. Инцидентът се случил на стълбите пред блока й миналия петък.

Водещата се опитала да балансира върху хлъзгава настилка с кафе в едната ръка и с багаж за пътешествие в другата, но високите й токове я предали. „Исках да запазя чашата и действително по нея нямаше и драскотина, но спуках бедрена кост. Още същата вечер ме оперираха. Пред алтернативата да ме гипсират и да не мога да мръдна цял месец предпочетох укрепването с титаниеви пирони. Сложиха ми три и вече правя опити за раздвижване”, сподели пред „Монитор” Вики.

В следващите 20 дни тя ще се придвижва с патерици, след което започва рехабилитация. Планира да се върне в ефир в края на август. „А дотогава ще изчета всички книги, за които не ми е оставало време през последните пет години. Ще наваксам и с филмите. Вярвам, че всяко зло се случва за добро, защото принудителният отпуск ми дава шанс да поговоря със съпруга си, да си видим отново очите.

Докато била в болница миналия уикенд, той я сюрпризирал със свежи салати и домашни палачинки, а сега е станал спец в забъркването на таратор. „Много е грижовен. Вече е поел чистенето и пазаруването за вечеря, а досега му беше непривично”, смее се дипломираната икономистка. Малката й дъщеричка все още не знае за травмата. „Тя е при баба и дядо. Ще й кажем, като се върне, защото по телефона рискуваме да се уплаши.” Заради нелепото падане Ангелова ще пропусне и отскока до морето тази година.