Три пъти в седмицата - всеки вторник, четвъртък и петък, Азис ще представя дневните епизоди в новия сезон на VIP Brother заедно с Алекс Сърчаджиева. 

Вижте новото обзавеждане на къщата >>

Фолк певецът обяви своето решение за втори път да се обвърже с най-провокативното риалити шоу в предаването "Събуди се".

"Живял съм в тази къща. Знам много добре какво се случва там!" - сподели Азис, който за пореден път е център на внимание и повод за горещи социални диспути, този път с последната си песен "Позна ли ме?". До момента клипът с участието на легендарната актриса Цветана Манева е гледан над 600 000 пъти в YouTube.

Азис влиза като съквартирант във VIP Brother през 2007 г., но не остава в шоуто до края. Големият победител тогава е Христина -

съпругата на Здравко, спечелил първия сезон на Big Brother България. Въпреки че живее в къщата едва няколко седмици, певецът е считан за неформален финалист. Биг Брадър не само не успява да вкара артиста в драматургична рамка около връзката му с Китаеца, а напротив - Азис напуска шоуто с достойнство, след което открито започва да говори за своя личен живот.

VIP Brother 2018 започва днес в 20:00 часа. Новият сезон на риалити шоуто ще бъде под надслова "По волята на царицата".