Лятото освен, че е горещо, предполага и горещи преживявания, а няма по-добро време за тях от края на август, когато всички се наслаждаваме на почивката си.

Затова в периода 19-ти и 20-ти август EON предлага култови екшън преживявания с легендата Жан Клод Ван Дам, а мястото е VIVACOM Arena.

Препоръчваме ви да се включите в голямата екшън вълна, защото е сигурно, че голямата звезда на 80-те и 90-те Жан-Клод Ван дам може да ни води единствено в правилната посока.

Жан-Клод ван Дам е добре познат на всички фенове на екшън филмите. Той е роден на 18 октомври 1960 г. в Белгия с името Жан-Клод Камил Франсоа ван Варенберг. По-късно съкращава името си.

Жан-Клод започва спортната си кариера на 10-годишна възраст, тъй като бил много слаб и баща му го записва в училище по бойни изкуства, където записва карате.

На 15 годишна възраст започва състезателната си кариера като каратист и за 5 години записва 44 победи и само 4 загуби. Той е носител на черен колан в този спорт. 

Участието му във филма "Кървав спорт", в който играе войника Франк Дюкс, го изстрелва на върха.

Така се ражда новата екшън звезда Жан-Клод Ван Дам.

Източник: Vivacom

Приключението по VIVACOM Arena ще започне с "Жива плът" от 22:00 часа в събота на 19 август. Със снимки в Канада, Филипините и Китай, Жан-Клод Ван Дам е в обичайния екшън с бойни изкуства, за благотворна мисия - в чужда страна, с Библия в ръка и с много неизвестни. Изходът е в "Божиите ръце"...

Източник: Vivacom

Същата вечер от 23:30 можете да гледате впечатляващия "Пробуждането на смъртта".

Бен Арчър (Жан-Клод Ван Дам) е собственик на клуб и гангстер, който се връща в Ел Ей. Той е изморен и иска да избяга от миналото си, за да посвети живота си на любимия си син и на съпругата си Синтия. Те социален работник в организация, предотвратяваща притока на нелегални емигранти от Китай в САЩ. По време на едно от пътуванията си, тя открива малко момиченце Ким и я взима със себе си в дома си. Но Синтия все още не знае, че Ким представлява реална опасност за семейството и.

Източник: Vivacom

В неделя на 20 август от 22:00 часа се задава невероятния "Ние умираме млади". Лукас е 14-годишно момче, въвлечено в престъпния свят на Вашингтон. Решен е обаче, да не позволи на 10-годишния си брат да тръгне по неговите стъпки. Когато в квартала идва ветеран от Афганистан, се появява дългоочаквана възможност. А каква е тя, ще разберете, ако се впуснете в кино лентата.

А гледайте да не се разкатавате след 23:30 часа, защото същата вечер ви очаква "Разкатаване".

Източник: Vivacom

"Разкатаване" е шеметен разказ за Маркъс Рей (Ван Дам), който си живее спокойно в Хонконг като търговски представител на джинсите "V-6". Драматичното действие се развива на фона на преминаването на Хонконг в китайско владение. Рей случайно узнава за ужасяващ заговор - руската мафия замисля да изкара на черния пазар ново страховито оръжие: микробомбите.

Карън Лий (Лела Рошон), вицепрезидент по продажбите на "V-6", научава, че някой произвежда евтини фалшификати от джинсите им. Тя заподозира Рей и неговия колега Томи Хендрикс (Роб Шнайдер), таен агент на ЦРУ, че са в дъното на измамата. Лий, Рей и Хендрикс са потресени, когато узнават грозната истина - микробомбите са вградени във фалшивите джинси. Историята е заплетена, впечатляваща и много динамична!

 

*В материала се съдържа продуктово позициониране