Влизаме в офиса без закъснение. Йес! Въпреки че сме тичали по заледените улици с високи токчета и тежкия сак за фитнес, а цяла нощ сме сънували 24-те задачи, които ни чакат в Google календара ни, сме изровили коледната си шапка от миналата година и се появяваме ухилени. Веднага предизвикваме настроение и усмивки на лицата на всички колеги. О, не! На почти всички.

Някои са толкова затрупани със задачи, мисли за незакупени подаръци и притеснения, че няма да влязат в нито една официална дреха за фирменото парти, че им се иска тази година Коледа да бъде отменена. Това обаче по никакъв начин не трябва да краде от настроението ни. За да помогнем и на себе си, и на колегите, отваряме Коледния календар в Dir.bg със съдействието на Сердика Център.

И, ето ги! Симпатичен снежен човек (10.90 лв.), лешникотрошачки и още много празнични фигурки от ДИМС-92 веднага стоплят сърцата и на най-сериозните ни другарчета по бюро. Ако искаме наистина да ги зарадваме, можем да им подарим червена термочаша с модерен дизайн от STARBUCKS. Там намираме и веселяшка маркова чаша-снежен човек, която заслужава всеки искрен и любим колега.

Коледа е времето, в което да кажем благодаря. На менторите, на новаторите, на хората, с които вървим напред всеки ден. За тях подаръкът най-вече трябва да е от сърце, но и избран със стил и дискретност, основни ценности, на които ни учат шефовете. Веднага отваряме Коледния календар на Сердика Център, където хитро блести поставка с писалка PIERRE CARDIN (69 лв.)

Снимка: Serdika Center

За стилното ни излъчване в офиса около празниците откриваме още жокери в селекцията на мола на бул. "Ситняково". Веднага се влюбваме в красив шал FURLA и една черна дамска раница от MASSIMO ZARDI.

Ако все пак коледният дух напълно ни е напуснал и смятаме, че никой в офиса не заслужава вниманието ни, трябва да намерим начин да издържим до почивните дни, като си подарим един нов MP3 плейър от SONY. За да отброяваме дните и секундите до празниците, слагаме на бюрото си часовник SEIKO от Watch Boutique.

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg u Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи.

И да - даже ще се забавлявате. От Коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките. До кътовете за опаковане на подаръците и стигнем до консиержите, които ще бъдат на ваше разположение, за да ви упътват или да ви носят покупките.

Photocredit: Serdika Center