Прословут холивудски ерген среща блестящ адвокат по човешките права, влюбва се в нея и двамата създават идеалното семейство. Това е любовна история, която очакваме да видим само във филмите и приказките, но някак си само за пет кратки години това се превръща в реалност за Джордж и Амал Клуни. Ето как отдадената двойка се среща, влюбва и изгражда живота си заедно.

Вижте снимки на Джордж и Амал >>

Джорд Клуни и Амал Аламудин се срещат за пръв път чрез общ приятел, който води Амал в дома на Джордж в Комо, Италия.

"Помислих си колко е красива, забавна и, разбира се, умна. Тя сигурно си е мислила колко съм стар", шегува се Джордж, който е със 17 години по-възрастен от Амал.

Той споделя, че са си писали седмици след това. Разказвали си какво се случва в ежедневието им, разменяйки снимки и имейли.

"След изестен период от време стана ясно, че определно сме повече от приятели", разказва Джордж.

Той я кани на първа среща през октомври 2013 г. в Лондон, където гледат записа на неговия филм "Пазители на наследството". След това прекарват Коледа заедно в Кабо Сан Лукас. През февруари 2014 г. двамата отиват на сафари в Кения. Когато се връща в Лос Анджелис, Джордж споделя на актьора и негов близък приятел Бен Уайс - "Мисля да поискам ръката ѝ."

Той предлага брак на Амал по време на романтична вечеря, която е приготвил за нея.

"Тя просто гледаше пръстена, повтаряйки "О, боже!", 20 минути стоях на колене и чаках да чуя "да!", беше толкова шокирана", спомня си Джордж. Двамата се венчават на 27 септември 2014 във Венеция пред около 100 гости, сред които са Синди Крауфорд, Мат Деймън и Емили Блънт.

People

След като сключват брак, изненадващо за тях, Джордж и Амал осъзнават, че искат да имат деца в съвместното си бъдеще.

"Никога не е било част от ДНК-то ми", казва Джордж - "Не сме го планирали. Всъщност никога не бяхме говорили за това преди да се оженим. Съществуваше опцията изобщо не искаме деца. Но след сватбата се замислихме, че сме големи късметлии и искаме да споделим този късмет. Би било егоцентрично да го пазим само за себе си."

Три години по-късно, през февруари 2017, официално обявяват бременността на Амал и през юни посрещат близнаците Ела и Александър. В интервю за "Daily Mail" Джордж ни допуска до живота им като родители:

"Те не плачат. Аз плача повече от тях. Плача по четири пъти на ден, защото съм толкова изтощен. Възхищавам се на съпругата си. Тя ги кърми и спи само по два часа в промеждутъците. А любовта, която те изпитват към нея, е гледка, която не е за изпускане. Прекрасно е."

Скрийншот: Page Six/Splash News

Амал и Джордж вече са се приспособили към родителския живот. Двамата продължават да работят всеки по своята кариера и прекарват време заедно в домовете си в Лос Анджелис, Италия и Англия. Джордж споделя единственото нещо, за което се разкайва:

"Съжалявам, че я срещнах чак когато бях на 50 и нещо, но само защото щях да мога да прекарам повече време с нея, ако се беше случило по-рано."