На 13 април в магазин Converse, Сердика Център, и на 20 април в магазин Collective, Paradise Center, от 11 до 18 часа известните български художници Точка, Теодор Лозанов и Аделина Бонева ще рисуват върху емблематичните бели кецове. Всеки може да получи безплатна възможност новият му Converse да бъде персонализиран. Моделите на художниците можете да видите във видеото. По време на събитието всички артикули на редовна цена ще бъдат с -20% отстъпка.

Снимка: Converse

За художниците:

Точка е момичето, което прави Sofia Monsters - една от много харесваните Facebook-страници, в която софийските чудовища оживяват на неочаквани места. Подобно на Банкси, Точка не желае да афишира име и фамилия.

"С тази разлика, че Банкси наистина има за какво да се крие, защото ако го хванат, може и да го арестуват. А аз просто предпочитам да ме свързват повече с нещата, които правя, отколкото с личността ми", казва Точка. Рисува по Converse още като ученичка и много обича кецове

Аделина Бонева е от София, където е завършила Национална художествена академия - магистърска степен, художествени занаяти - книга и печатна графика. Креативните й занимания са отразени и в работата й като арт директор в рекламния процес.

Теодор Лозанов живее в Страната на изкуството, модерен човек и художник със силна индивидуалност, илюстратор, чиито творения не могат да бъдат объркани - експресивни, цветни. Нашумя с изложбата "Алиса на Теодор Лозанов", а много би искал да илюстрира Майстора и Маргарита.

Снимка: Converse