Само няколко седмици ни делят от сезона на абитуриентските балове, а зрелостниците вече усещат силното вълнение от приближаването на големия празник. Те са преминали през всевъзможни предизвикателства - от избора на рокля и костюм до намирането на подходящи обувки. Навлизайки в живота, обаче, силните и будни личности никога не трябва да разчитат единствено на перфектната визия, а да се открояват с ярката си индивидуалност. Затова ви съветваме: Нека бижуто говори вместо вас!

Няма по-добър начин да изразим себе си на бала от избора на подходящия аксесоар. Ако заложим на семпла рокля, и я комбинираме с изящно бижу, ще смаем всички с блясък и оригиналност. Момчетата пък могат да изберат мечтания часовник, стилна гривна или копчета за ръкавели.

В магазините на Goto Jewellery and Diamonds ще откриете всички видове украшения - можете да се сдобиете както с красиви бижута от благородни метали на достъпни цени, така и с изящни уникати от висок клас.  Комплектите на бранда са прочути с модерната си визия и безкомпромисно качество.

Сребърни бижута с камъни нисък клас

Снимка: Goto Jewellery and

Марката предлага богат избор от продукти с диаманти, подходящи за всеки щастлив повод в живота ни. Goto Jewellery and Diamonds разполага с най-големите в България Wedding Collection и Baby Collection, от които можем да изберем впечатляващи подаръци за нашите близки.

Колие и обици с диаманти - среден клас

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

А aко искаме да направим спомена около получаването на любимото бижу за бала още по-незабравим, можем да изпратим абитуриента си лично в ателието на бранда. Там креативните професионалисти от Goto ще изработят всичко, за което нашето дете е мечтало.

И не забравяйте - всеки може да намери перфектното бижу на достъпна цена в Goto, но това, което го прави наистина ценно, е обичта, с която е поднесено.

Колие, обици и гривна висок клас

Снимка: Goto Jewellery and diamonds