Какво е общото между сестрите Хадид, Алисия Викандер, Приянка Чопра, сестрите Дженър и Дакота Джонсън? Всички са луди по български обувки и чанти!

Вижте снимки >>

Да, не се шегуваме. Тези и още много известни имена се превръщат в постоянни street style посланички на by FAR.

Близначките Валентина Безуханова и Сабина Гьошева, и тяхната най-добра приятелка Деница Бумбарова основават модната марка през 2016 година. Името на by FAR е съставено от първите букви в имената на техните три малки момченца. Сега Валентина, Сабина и Деница живеят между Австралия и Европа. Моделите им превземат ударно Net-A-Porter, а от края на миналата година трите са част от глобалната мрежа Endeavor.

Кендал Дженър с чанта by FAR

Снимка: Instagram

Техните обувки са различни, носят ненатрапчиво усещане за феминизъм, естественост и свобода.

Творенията им лавинообразно си проправят път в социалните мрежи, в сърцата на инфлуенсърите, стилистите и звездите, които в момента са луди по техните мини чанти.

Бела Хадид с чанта by FAR

Снимка: Instagram

Сред любимите модели на Кендал Дженър, Джиджи и Бела Хадид е чантата "Рейчъл", кръстена на популярната героиня от сериала "Приятели", която е известна с това, че обича да комбинира роклите и сандалите си с подобни аксесоари във формата на франзела. С такава чанта бяха забелязани още Кайли Дженър и много модни блогърки.

Валентина Безуханова, Сабина Гьошева, Деница Бумбарова

Снимка: Официален сайт