Ако човек трябва да посочи само един от стилните тоалети на Кейт Мидълтън през годините, който е направил силно впечатление, то това би било непосилна задача. Със сигурност обаче, в съзнанието на мнозина е останала прекрасната ѝ синя рокля, обсипана с камъни и триизмерни цветя, която тя носи на шоуто Royal Variety Performance през месец ноември 2017 г. Освен че дрехата бе поразителна, цената ѝ от 4 684 долара по нищо не ѝ отстъпваше. Тогава облеклото бе категоризирано за едно от най-скъпите, които херцогинята на Кеймбридж е носила.

Вчера вечерта съпругата на принц Уилям не изневери на традицията и се появи на тазгодишното събитие в елегантен тоалет, който очарова всички присъстващи.

Вижте снимки >>

Дантелената рокля, покрита с флорални мотиви, бе с дълъг ръкав, като в горната си част вървеше по тялото на Мидълтън, докато полата плавно се разкрояваше и падаше свободно до земята. Деколтето ѝ бе със сърцевидна форма, а гърбът - изрязан под плешките. За специалното мероприятие Кейт отново се бе доверила на един от любимите си брандове - Alexander McQueen, на който заложи и в сватбения си ден. За да завърши цялостната си визия, тя бе избрала черни обувки на висок ток, чанта-клъч, която бе в тон, и ефектни висящи обеци с перли и камъни.

Облеклото на британският престолонаследник принц Уилям идеално пасваше на половинката му. Той беше избрал класически черен смокинг, комбиниран с бяла риза и папийонка, като сакото му бе разнообразено със сатенирани ревери.

Кралската двойка се спря на входа на лондонския театър "Palladium", за да размени няколко думи със състава на постановката "Мери Попинз". Според сп. "People" херцогинята е споделила на главната актриса, че двете ѝ по-големи деца са искали да ги придружат на мюзикъла, но тя не им е позволила, тъй като сутринта трябвало да отидат на училище.

Средствата от благотворителното шоу Royal Variety Performancе, на което кралица Елизабет II е патрон, отиват към фондацията Royal Variety Charity, имащо за цел да помогне стотици артисти в Англия, които са в затруднено и неравностойно положение. Тази година специален гост-изпълнител в програмата бе певецът Роби Уилямс.