Седемнадесетото издание на конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка" окончателно е затворен за участие. Официалният край бе сложен днес, точно в 14 часа и страницата във Фейсбук на конкурса бе затворена до коректното преброяването на гласовете.

  1. На 25 юни ще обявим първите финалистки. Това ще са 10-те снимки на момичетата, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса.
  2. Още 10 финалистки ще бъдат избрани от редакционния екип на Dir.bg.
  3. От всички номинирани момичета ще определи нашето звездно жури, което тази година е в състав - Боряна Калейн, Тино, Христина Джурова и миналогодишната победителка в конкурса - Мария Тодорова.

В рамките на месец станахме свидетели на красота, младост и жизнерадостност. Всичко това беше подплатено със стил и проява на вкус така характерен за дамите, навлизащи в големия живот. Над хиляда момичета избраха да споделят с нас кадри от големия ден и да се включат в Националния конкурс. 

Вижте снимки на последните участнички >>

И тази година те заложиха на ефекта на перата, камъните и бляскавите аксесоари.

Гримът и прическите се различаваха от миналогодишните със своята изисканост и премереност. Абитуриентките бяха заложили на облеклото, което поставяше акцент върху цялостната им визия. Заложено беше и на класиката в жанра, което доведе до по-естественото и младежко излъчване, което прави работата на журито по-трудна.

Споделените моменти от едно от най-прекрасните преживявания запечатват много усмивки, мечти, надежди за бъдещето и ние се радваме, че можем да ги споделим с вас. Щастливи сме, че конкурсът набира все по-голяма популярност и в него участват момичета от цялата страна. 

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Момичетата отново показват предпочитания към класическата комбинация - бяло и черно. Феерията се допълва от изящната коприна и тюл. Те създават усещане за лекота и въздушност. 

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Отново виждаме потвърждение на изконната максима, че на блондинките най-много им отива синьо. А смелият, но ефектен избор на перата като допълнение към черния тоалет създава уникалност и класа.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Черен сатен, плъзгащ се нежно по тялото - изборът е неотразим. Златистото като допълнение пък създава усещане за ефирност и изисканост. 

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Перата, цветята, камъните и бижутата, използвани в тоалетите, допълват стилния силует на цялостната визия. Роклите на момичетата тази година представят по-изисканата им концепция за това как искат да изглеждат в балната си нощ. Камерата запечатва не само модни тоалети, но и излъчване, свързано с преживявания.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Конкурсът не мина и без присъствието и на истински принцеси. Облечени в тюл, те ни показаха неповторимо излъчване. 

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Както винаги Dir.bg е подготвил страхотни награди за бъдещата носителка на престижната титла "Най-красива абитуриентка" 2024 г.

ВСИЧКИ НАГРАДИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>