14-ият конкурс на Dir.bg "Най-красивата абитуриентка" окончателно е затворен за участие. В тазгодишното издание се включиха рекорден брой участнички от цяла България.

Вижте галерията >>

Красавици от всички краища на България споделиха своите незабравими моменти, които са прекарали със съучениците си, облечени в стилни тоалети с потребителите на Dir.bg и почитателите на страницата на конкурса във Фейсбук.

В надпреварата се включи и чаровната девойка  Джералдин Тодорова от втория сезон на "Игри на волята".

Официалният край бе сложен днес точно в 14 часа. На 24 юни ще бъдат обявени първите 10 финалистки събрали най-голям брой харесвания в социалната мрежа. Нови 10 финалистки ще бъдат определени от редакционния екип на Dir.bg.  Както всяка година окончателният избор ще бъде предоставен на звездното жури, което този път е в състав от Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и Нена Върбанова - победителката в конкурса "Най-красивата абитуриентка" 2019 година.

Специалните награди тази година са:

Снимка: trendo.bg

Победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.