Сезонът на баловете може и вече да е приключил, но конкурсът "Най-красива абитуриентка" все още е в разгара си.

Много от младите дами, включили се в националната надпревара, продължават да залагат на вече утвърдената тенденция на рокли с пера, като се забелязва разнообразие в цветовата гама на тоалетите.

Както в началото на седмицата посочихме, и в тази галерия червеното и черното смело крачат напред, съпровождани от земните и телесни тонове, които също са предпочитан избор.

Във всяка нова галерия визиите на момичетата стават все по-разнообразни.

От друга страна класическият тюл и дантелата продължават да създават усещане за нежност и лекота.

По отношение на прическите, ясно се вижда, че къдриците винаги ще си останат предпочитани.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Един от символите на женската красота - дългата коса, допълва като украшение външния вид на много от участничките. Съчетанието на опушен грим и дълги мигли често са финалният щрих в облика на претендентките за първото място.

Вижте снимки на момичетата ТУК >> 

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Отбелязваме, че елегантността и изтънчеността са присъщи и на най-новите ни кандидатки. В надпреварата се включиха чаровни момичета от Пловдив, Велико Търново, представителки от Варна, Бургас, Русе, Елин Пелин, Благоевград и много други малки и големи населени места.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Както винаги Dir.bg е подготвил страхотни награди за бъдещата носителка на престижната титла "Най-красива абитуриентка" 2024 г.

ВСИЧКИ НАГРАДИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

Ето и как да участвате в 3 стъпки:

  1. Запознайте се с Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.
  2. Изпратете съобщение в Messenger на Фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с "Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка", с "Правилата за обработване и защита на личните данни" на Конкурса" и декларирам, че притежавам авторските права на снимките, с които участвам в конкурса."
  3. Напишете вашите име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършвате, и населеното място, в което се намира то. Не забравяйте да качите в съобщението до 3 снимки от бала си, с които искате да се включите в конкурса, като можете да ги изпратите само еднократно.

Срокът за участие е 24 юни 2024 г. до 14:00 часа. А сега Ви пожелаваме успех!

Избор на победителката:

  1. 10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки в конкурса. Снимките на всички участнички ще бъдат качвани в албума във Фейсбук страницата на конкурса, където ще може да ги разгледате и подкрепите чрез натискане на бутона "Like" или "Love".
  2. Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg.
  3. Окончателният избор от всички 20 номинирани момичета ще определи нашето звездно жури.