Михаела Филева се впусна във вълнуващи приключения и за първи път обиколи Балканите с палатка, стигайки чак до Виена за концерт на Ед Шийран.

Вижте снимки >>

Певицата разкри, че за първи път от години си подарява повече дни почивка и веднага се е хвърлила в непознатото. С приятели е решила да обиколи Балканите и вместо да нощуват в луксозни хотели, са решили да изберат дивото и да нощуват под звездите.

"Кога за последно направихте нещо за първи път в живота си? ... Ами аз обиколих Балканите с палатка, стигайки чак до Виена за концерт на Ед Шийран. Ще започна от там, че за първи път за последните 7 години си позволих да си подаря повече от 3-4 дена почивка за презареждане на батерията. Не се смейте... Знам, че звучи абсурдно, но... май това е един от "недостатъците" в това да обожаваш работата си. Та.. дадох си 6 почивни дни, купих си екипировка - обувки за планина, ветровка, челник, палатка, дюшек, спален чувал и

всички друго необходимо за номадското приключение, което планирах, и на 3-ти август, към 11 часа вечерта, с най-приятната компания на света, се изстреляхме на първия ми Балкански трип с палатка. Карахме цяла нощ, минавайки през Сърбия и Македония и в 5:30 стигнахме до Призрен, Косово. Няма да ви лъжа, доста умирах за сън, така, че опънахме палатката (и Айра помагаше) и заспах на секундата. Събудих се около обед, а точно над лагера ни, на около час ходене пеш, имаше красива крепост, от която се откриваше още по-красива гледка към града и планината", сподели певицата, цитирана от MissBloom.