Елица Луканова от 118 СУ "Академик Людмил Стоянов" в град София стана "Най-красивата абитуриентка" на 2018 година. Победителката бе избрана от Звездното жури — Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и "Най-красивата абитуриентка" на 2017 година Мила Слепцова.

Вижте снимки на Елица >>

548 усмихнати момичета от цялата страна и чужбина се включиха в 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка", организиран от Dir.bg. Всички те показаха своите щастливи и безценни мигове от бала, запечатани в общо 2236 снимки.

"Най-красивата абитуриентка" Елица Луканова е имала двоен празник на бала си. Освен завършването, тя е отпразнувала и 19-ия си рожден ден. Елица мечтае да следва "Банкиране". През лятото няма да си губи времето, като от следващия месец започва работа.

Вижте 10-те финалистки на редакцията >>

10-те финалистки с най-много харесвания >>

Елица печели "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Победителката ще се наслади на пълен релакс в "Лъки Банско"

Снимка: Официален сайт

"Най-красивата абитуриентка" получава и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Колието за истински принцеси на Goto Jewellery and diamonds е ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Победителката, както и останалите финалистки в конкурса на Dir.bg печелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Kомплект Refan Gold Collection осигурява нежна и ароматна грижа за кожата

Refan

Първите десет от двайсетте финалистки в конкурса на Dir.bg "Най-красивата абитуриентка" бяха избрани от потребителите. В продължение на 26 дни всеки имаше възможност да подкрепи своята фаворитка във фейсбук страницата на конкурса. Абитуриентките, които влязоха в топ 10 на снимките с най-много харесвания, продължиха директно към финала. Още 10 финалистки бяха класирани от Редакционния съвет на Dir.bg. А всички кандидатури бяха внимателно оценени от независимото звездно жури.

Екипът на Dir.bg пожелава много образователни и творчески успехи на всички участнички в конкурса, и на своята победителка - "Най-красивата абитуриентка" на 2018 година Елица Луканова. Очаквайте скоро още изненади с нея в Dir.bg!