"Аз съм добре! Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Ще оставим въпроса в летящо положение" - това каза пред NOVA попфолк певицата Мария, потърсена за коментар след твърденията, че е станала жертва на побой от страна на съпруга си Мирослав Соколов, който е под домашен арест.

Изпълнителката бе потърсена заради твърденията на съседи, че миналия вторник са чули викове от дома ѝ, както и закани за убийство, заради което се обадили на 112. Дали е имало физическа агресия, е в процес на изясняване. 

По-рано Софийският районен съд остави под "домашен арест" Мирослав Соколов по обвинение за закана за убийство и нанесени телесни повреди, предаде NOVA. По настояване на страните, магистратите решили заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

"Единственото, което мога да ви кажа е, че съдът дълго време съвещава, остави без уважение искането на прокуратурата за постоянно задържане под стража и моят клиент е под домашен арест към момента", каза Мариян Кирянов, адвокат на Соколов. 

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г.

Мария има дъщеря - Марая, от първия си брак.