Завръщането в клас след лятната ваканция може да бъде и приятно, и полезно. В това ще се убедят всички посетители на Sofia Ring Mall - както всяка година по това време, там ще ги очакват много специални изненади.

Остават броени дни до началото на учебната година и пазаруването за есента. Затова от Sofia Ring Mall са подготвили страхотна колекция от изненади за своите посетители, за да превърне предстартовата подготовка в приятно изживяване. Ето само част от тях:

  • От началото на септември при всеки закупен билет във FUN Park ще получите втори - безплатен, който важи до края на месеца.
  • За учениците е предвидена фото кабина, където могат да си направят снимка и да я получат в комплект с учебна програма за годината.
  • Ексклузивни намаления с 20% в модния бранд House за периода от 12 до 16 септември ще зарадват модните ентусиасти, а в магазин Sinsay всеки втори артикул ще е на 50% от реалната си цена.
  • Всеки уикенд в пространството пред Notos Galleries най-любознателните малки читатели ще имат възможността да послушат детски приказки от цял свят, а след като бъдат потопени във вълшебния свят на литературата, ще порисуват на спокойствие на масите в зоната.
  • 30% намаление на цените от 10 до 30 септември в уникалната за столицата картинг писта.  

И това съвсем не е всичко! Градусите на настроението ще се покачат значително, защото момчетата от група СкандаУ ще нажежат предучилищната обстановка до краен предел. Тото и Лъчо, които са най-слушаните и хитови музиканти на българската сцена в момента, ще заредят с положителни емоции многобройните си почитатели само в Sofia Ring Mall на 12 септември. Всеки фен на нашумялата банда ще може да се снима и поговори с любимите си изпълнители.