Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус бяха като богини в елегантни бели тоалети на церемеонията по връчването на наградите "Еми".

Вижте снимки >>

Роклята на Йохансон бе изработена от бели пайети, а кройката бе със свлечени ръкави, които разкриваха раменете ѝ, и с дълбоко деколте. Тя позира за снимки заедно с приятеля си и с един от водещите на събитието Колин Джост. Актрисата носеше също обеци, украсени с диаманти.

Пенелопе Крус пък бе като истинска принцеса с белия си тоалет без ръкави и имитация на пера в горната част от колекцията висша мода на Chanel. Tя бе изработена от копринен тюл и мъниста. Тоалетът бе ръчно бродиран, като това е отнело близо 300 часа.

Пенелопе Крус

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тифани Хадиш бе по свой собствен начин като богиня в направен по поръчка тоалет на дизайнера Прабал Гурунг. Тя бе поискала от Гурунг да ѝ помогне да почете баща си с цветовете на знамето на Еритрея и дизайнерът не я е разочаровал. Тифани носеше тоалет на райета в червено, жълто, синьо и зелено, а косата ѝ бе прибрана в нещо като конска опашка. Роклята ѝ бе реминисценция на колекцията на Гурунг, която бе представенва на неотдавнашната Нюйоркска седмица на модата.

Травеститът Ру Пол разговаряше с репортери облечен в бял костюм с двуредно сако с марката Calvin Klein, който е украсен с принт на изображение на Статуята на свободата в черно от Анди Уорхол, пише БТА.