Сюзън Самърс е позната у нас най-вече с ролята си на Керъл от сериала "Стъпка по стъпка", където си партнира с Патрик Дъфи. Днес тази красива, стилна и сексапилна жена става на цели 73 години. И дотук се изчерпват нещата, които може би знаем за нея.

Вижте снимки на актрисата >>

А ето и всичко, което може би не сме знаели:

Рожденото ѝ име е Сюзън Мари Махони. През 1965 г. се омъжва за Брус Самърс, откъдето получава и името Самърс, което не е сменила и до днес. Става майка една на 18 години. Синът ѝ Брус младши се ражда през ноември 1965 г. През 1968 г. обаче се разделя със съпруга си и се налага сама да отглежда сина им. Тя е твърдо решена да бъде добър и отдаден родител. В нейното семейство, споделяла е Сюзън, баща ѝ е бил пристрастен към алкохола и е тормозел всички у тях с пиянството си, затова Сюзън си обещала да бъде негова пълна противоположност.

Сюзън Самърс със сина си Брус

Скрийншот: KiwiReport

Едва не изгубила сина си Брус

Когато е на 5 години, Брус претърпява ужасна катастрофа и докторите казват на майка му, че шансът детето ѝ да оцелее е 50%. В този момент Сюзън е принудена да направи какво ли не, за да може да покрие разноските по лечението на детето си.

Снима се за Playboy

Актрисата никога не е искала да става част от мъжката библия, но една сутрин, както тя разказва, се събужда, а в стаята ѝ я снима някакъв фотограф. Случаят е доста зловещ, но той ѝ казва, че ако продължат с фотосесията, може да спечели 15 000 долара. Оказва се, че този фотограф работи за Playboy, а Съмърс отчаяно се нуждае от средства най-вече за лечението на сина си.

Скрийншот: KiwiReport

Първият сериал

Първият сериал, в който Сюзън Съмърс се снима и това ѝ донася огромна популярност, е "Three's company". Да получи роля в него обаче също не ѝ е било лесно, Трябвало е да пребори конкуренцията в лицето на много атрактивни актриси. Трябвало да се пребори и за правото да получава равно заплащане. По това време Сюзън взима по 30 000 долара на епизод, докато актьорът в главната мъжка роля Джон Ритър получава по 150 000 долара на епизод. Но вместо това тя е уволнена от шоуто и заменена с друга актриса.

Работи в Лас Вегас

През 80-те години актрисата има собствено шоу в кабаре в Лас Вегас.

Сюзън Самърс със съпруга си Алън Хамъл

Скрийншот: KiwiReport

Донякъде преживява сюжета на сериала "Стъпка по стъпка"

Сюзън Самърс се омъжва повторно през 1977 г. за Алън Хамъл, с когото са заедно и до днес - повече от 40 години. Но актрисата признава, че през първите десет години от тяхната връзка семействата им са имали доста трудности, докато свикнат да живеят заедно. И за нея било особено трудно да се научи да бъде майка на децата на Алън. Но след толкова години с Хамъл, Сюзън казва, че тайната на тяхна близост и здрав брак, е фактът, че прекарват много време заедно. За последните 40 години те не са прекарвали дори една нощ далече един от друг.

Сюзън Самърс със съпруга си Алън Хамъл

Снимка: Instagram

Взима по 60 таблетки на ден

За да изглежда така, както изглежда на 73 години, Сюзън Самърс има строга витаминозна диета. Само че мнозина твърдят, че хапчетата, които пие, не са само витамини. Актрисата приема по 40 таблетки сутрин със смути и 20 вечер. Макар че диетата на Съмърс е често критикувана, тя е категорична, че няма да се откаже от коктейла си.

Борила се е с рак на гърдата

През 2001 г. Самърс разбира, че има рак на гърдата. Започва да приема специален билков екстракт, за да подсили имунната си система, паралелно с традиционните методи за борба с рака и вярва, че това също помогнало да се избави от коварната болест. Убедена е в ползата от алтернативното лечение и в детоксикацията на организма като начин за борба с рака.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos