Националният конкурс за Най-красива абитуриентка, организиран от Dir.bg, е вече в разгара си! Всяка седмица стотици момичета изпращат снимките си от бала, за да се борят за титлата. Победителката ще бъде избрана от нашето звездно жури, сред което е и любимецът от "Гласът на България" Кирил Хаджиев - Тино.

Хващаме го в емоционален момент - преди броени дни излезе новата му песен с видеоклип - "Дишай", в която участва красавицата Мика Толин. За всички тези събития - успеха, естествената красота, славата и ценностите, които трябва да притежава бъдещата фаворитка, разговаряме с певеца! 

Как диша Тино покрай вълненията около новата му песен? Това всъщност е първата му съвместна работа с украинския музикален продуцент Томаш Лукаш. Историята разказва, че за тази песен се ориентирал по реакцията на публиката по време на концерти... 

Вижте снимки на Тино >> 

"Тази песен премина през толкова промени! Можете да чуете първата й версия в моя концертен филм от Sofia Live Club, а когато я показах на Томаш, с когото имах щастието да се запозная именно на този концерт, той ми показа друга посока, която много пасваше на това, което вече търся като звучене и решихме да я пресъздадем. Да изсвириш песента си на концерт дава страхотен ориентир и вече виждам, че нова версия вълнува публиката още повече!", споделя развълнувано Тино. 

На концерта, който споменава, с Томаш Лукас само се здрависват. Намесва се обаче съдбата в лицето на тяхната скъпа приятелка Виолета Гармашевская, която се постарава да ги събере на едно място.

"Предполагам е знаела, че ще се сработим, има добър усет. Това, че съм рускоговорящ ни помогна доста да се разбираме без нужда от преводачи и даже май това беше едно от нещата, които бързо ни сближиха, заедно с разговорите за музика", споделя той. 

Зад видеоклипа застават отново режисьорът Свилен Славов в екип с Виктор Добрев, а в клипа се снима един от еталоните за естествена женска красота - талантливата Мария Толин, която освен модел е и вече издаван автор на поезия.

"Дишай" е втори клип, който снимаме с Мика. Когато със Свилен ни се избистри визията за клипа и знаехме какво търсим, аз му показах нейното лице и веднага се съгласихме, че тя е човекът! Не става дума само за красота - у нея има това филмово излъчване и това бунтарство, което ни беше нужно за ролята, а нейната емоционална интелигентност да се превъплъщава ни улесни още повече!"

Говорейки за тази неподправената женска красота, съчетана с други качества, питаме го какво поставя на върха на своята естетическата пирамида: "За мен тя се крие в увереността. Сякаш нищо не придава толкова красота на една жена, както спокойната и привлекателна увереност!"

По думите на токсичните стандарти за красота, които социалните мрежи предлагат пред погледа ни, може да се реагира с добра самооценка. 

"Не мисля, че социалните мрежи като организация пропагандират нещо. Те просто са много добри в това чрез тях да изпъкват на пръв поглед преки пътища към щастието, които обаче по-скоро ни водят към пристрастяване". 

Източник: Личен архив

Чувства се поласкан от поканата на Dir.bg да бъде част от журито на Националния конкурс "Най-красива абитуриентка", защото за него да оцениш женската красота е привилегия. Разкрирва и че не помни собствения си бал като нещо, за което много се е вълнувал или подготвял: "Помня, че на предната вечер отидох до мола и за не повече от 200 лева си спретнах костюм, с който изглеждах страхотно. Цялото преживяване беше хубав момент защото сред съучениците си имах истински приятели, с които умеехме да превръщаме всичко в събитие."

За Тино понятието за красота е свързано с битката за индивидуален вътрешен баланс, независимо от шаблоните и очакванията.

"Една жена е щастлива със сигурност, когато е ценена. Женското щастие е обвързано с добрия външен вид, разбира се. Жената е най-красивото същество на този свят. Една жена трябва да се чувства красива!" 

Споделя още, че визията на жената до него е важна точно толкова, колкото и вътрешния ѝ мир. "Взаимно свързани са", категоричен е той. 

Харесва му да забелязва красотата в различните жени, заради нейните измерения във вътрешния им свят и най-вече, защото всяка жена е уникална. За него не е задължително красотата и славата да вървят ръка за ръка. 

"Май по-приятната известност е тази, която е следствие от това какво хубаво нещо си направил или измислил. Тогава трудно красотата ти остава незабелязана". 

Убеден е, че в тазгодишната селекция с абитуриентки, участнички в Националния конкурс, ще види само красиви жени и ще направи изборът му труден. Това, което иска да посъветва зрелостниците е да оценят правилно мига! "Сега е моментът да развиете това, което обичате или да обикнете нещо, в което сте влюбени. Имате време - поемете си дъх и го използвайте с удоволствие и труд". 

А преди да започне своето лято, от Тино ние очакваме да бъде безпристрастен, а след това да твори още много нова музика в блаженото разсейване край морето! 

Източник: Личен архив

Както винаги Dir.bg е подготвил страхотни награди за бъдещата носителка на престижната титла "Най-красива абитуриентка" 2024 г.

ВСИЧКИ НАГРАДИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

Ето и как да участвате в 3 стъпки:

1. Запознайте се с Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.

2. Изпратете съобщение в Messenger на Фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с "Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка", с "Правилата за обработване и защита на личните данни" на Конкурса" и декларирам, че притежавам авторските права на снимките, с които участвам в конкурса."

3. Напишете вашите име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършвате, и населеното място, в което се намира то. Не забравяйте да качите в съобщението до 3 снимки от бала си, с които искате да се включите в конкурса, като можете да ги изпратите само еднократно.

Срокът за участие е 24 юни 2024 г. до 14:00 часа. А сега Ви пожелаваме успех!

Избор на победителката:

  1. 10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки в конкурса. Снимките на всички участнички ще бъдат качвани в албума във Фейсбук страницата на конкурса, където ще може да ги разгледате и подкрепите чрез натискане на бутона "Like" или "Love".
  2. Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg.
  3. Окончателният избор от всички 20 номинирани момичета ще определи нашето звездно жури.