Вече са известни всички 20 финалистки в конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка"! Към 10-те фаворитки на потребителите Редакционният съвет на Dir.bg добавя още 10 финалистки. Това са Натали Тодорова, Елица Луканова, Изабел Илиева, Илияна Нешкова, Мария Марангозова, Константина Алексова, София Рангелова, Антоанета Джулева, Станимира Йоцова и Милена Симова.

Вижте 10-те финалистки на редакцията >>

10-те финалистки с най-много харесвания >>

Всички 20 финалистки в конкурса печелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Kомплект Refan Gold Collection осигурява нежна и ароматна грижа за кожата

Refan

Очаквайте обявяването на победителката на 19 юни! Тя ще бъде избрана от независимото звездно жури на Dir.bg. Тази година в конкурса участват 548 момичета от цялата страна и от чужбина, изпратили 2236 снимки за надпреварата!

Най-красивата абитуриентка на 2018 година ще спечели още "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Насладете се на пълен релакс в "Лъки Банско"

Снимка: Официален сайт

Победителката ще получи и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Колието за истински принцеси на Goto Jewellery and diamonds е ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта

Снимка: Goto Jewellery and diamonds