Наградите "Изборът на критиците" бяха раздадени за 24-и пореден път в Санта Моника, Калифорния, а звездите преминаха по червения килим в целия си блясък.

Вижте тоалетите >>

Преобладаваха тоалетите в бяло, слонова кост и техните нюанси, както и съчетания с черно, както и в сребристо. Канадската актриса от български произход Нина Добрев се открои с яркочервена рокля от дантела.

Джулия Робъртс и Никол Кидман бяха изключително елегантни в тоалети в черно и бяло, а Чарлийз Терон прикова погледите с асиметрична рокля в сребристата гама, а Лейди Гага, която не пропуска да избере нещо наистина атрактивно, бе в рокля в цвят слонова кост без презрамки, която се разкрояваше до долу. Грандамата Глен Клоуз, с която Лейди Гага сподели наградата за "Най-добра актриса" бе в сребрист костюм с плисирана пола и дълго сако.

Лейди Гага

Снимка: БТА

В категорията за "Най-добър филм" наградата грабна "Рома" на Алфонсо Куарон, за "Най-добър актьор" - Крисчън Бейл за "Вице", за "Най-добър актьор в поддържаща роля" - Махершала Али за "Зелената книга", за "Най-добра актриса в поддържаща роля" - Реджина Кинг за "Ако Бийл стрийт можеше да говори", за "Най-добър млад актьор/актриса" - Елси Фишър за "Осми клас".

Нина Добрев и Джанин Мейсън връчват наградата на Елси Фишър

Снимка: БТА