Вижте 10-те снимки с най-много харесвания >>

Вече са известни първите 10 финалистки в надпреварата за "Най-красива абитуриентка" на Dir.bg, в която се включиха 548 момичета от цялата страна и от чужбина.

Те събраха най-много харесвания във фейсбук страницата на конкурса. 10-те финалистки с най-много лайкове от потребителите са Илина Мандрова, Елица Илиева, Вили Стоева, Симона Георгиева, Валерия Миладинова, Ивета Димитрова, Теодора Тодорова, Лилиана Димитрова, Деница Живкова, Полина Маджурова.

Редакторският екип на Dir.bg ще определи още 10 абитуриентки, които продължават към финала. Имената им ще бъдат обявени в понеделник. Звездното жури на конкурса ще избере победителката.

Срокът за участие приключи на 15 юни в полунощ. Тогава бе сложен и край на потребителския вот. След техническо преброяване на гласовете на общо 2236 снимки, бе установена злоупотреба с фалшиви профили от страна на една от участничките. Тя наруши правилата на конкурса и няма да продължи по-напред в надпреварата.

Очаквайте обявяването на победителката на 19 юни!

Най-красивата абитуриентка на 2018 година ще получи разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Победителката ще се наслади и на "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за "Най-красивата абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

Всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan