Тайничко си пожелавахме да го имаме в излишък, онова незаменимото... Което не можем да си го купим. Най-скъпата валута, тази на бъдещето! Мечтаехме за ВРЕМЕ и сега го имаме в излишък. Време за нас, време за близките ни хора, за моментите, в които сме сами с мислите и емоциите си. Миговете, в които отново можем да видим трапчинката на любимия човек, да направим всичко онова, за което ни липсваха часове, дни, години... Почти избягали от динамиката на ежедневието, усетихме някакво потупване по рамото... И не, това не е животът, това е свободата... или накратко казано. Времето за нас самите, у дома!

И ако за някои домът е крепост, убежище и уют, за други, най-често екстровертните натури, той по-скоро прилича на затвор. За трети - това е място, където се събират с приятели в търсене на доза щастие. Може би ще се съгласите, че домът се превръща в жилище за човека, единствено когато в него има храна и огън за тялото, ума и духа. Когато избягаме от негативните и мрачни мисли, когато сме насаме със себе си в компанията на най-близките и информацията, която можем да изберем САМИ. Във времена като тези, в които живеем, имаме нужда от повече оптимизъм. От необходимата доза позитивна и градивна информация, която ни прави щастливи ЗАЕДНО ВКЪЩИ!

Ето защо екипът на DiR.BG ще продължава да бъде отговорен към всички свои читатели не само в злободневната, но и в иновативната информираност. Защото промяната би могла да се случи и от вкъщи. Представяме ви новата зона на Dir.bg: "Време за мен", и на мобилни устройства "Време за мен" която ще намерите на начална страница на сайта със собствен тап в лентата над новините.

Мястото, където ще избягаме заедно от всичко негативно и неприятно. В свят на "страховита" информация от всеки ъгъл, дори и на най-уравновесения човек би могло да му дойде в повече. Във "Време за мен" ще откриете зареждащо и полезно съдържание, с което определено няма да скучаете. Това е запазена онлайн територия, в която няма да присъстват никакви световни конспирации и катаклизми, страхове или стряскащи прогнози. Защото ние от Dir.bg вярваме, че вътрешното спокойствие е съвсем реално пространство, недосегаемо за света и хорските тревоги. То е центърът, около който кръжи вселената, същината и краят на всяко нещо.

Новата зона на Dir.bg ще предостави на читателите си идеи и възможности за пълноценен живот вкъщи:

  • най-добрите книги, които да прочетем
  • сериалите, за които никога нямахме време досега
  • идеи за упражнения у дома, споделени от фитнес специалисти
  • блиц интервюта с шеф готвачи
  • блогърски идеи за забавление вкъщи
  • #шопинг време от дивана

Нека попътуваме заедно в света на позитивното, което е храна за душата. Защото да познаваш СВЕТА, значи да познаваш самия себе си. Защото сега е времето да опознаем себе си... "Време за мен", за теб и Dir.bg!