Знаем, че четириногият ти приятел си имате любими места в града, но знаем също, че ако го питаш къде иска да се озове в неделя следобед, той ще ти отговори само едно - на Dog Fest 5!

На 4 юни кучешката градинка на задния вход на Парк център за пети пореден път ще стане хост на единственото по рода си кучешко събитие, в което фокусът не сме ние, а нашите усмихнати опашатковци. Организираме редовния ни "Dog Fest" само и единствено с мисъл за твоя домашен любимец. Доведи го на мега парти, остави го да се помотае с приятели, да участва в игри, да получи вкусни изкушения за награда и да потича волно по зелените площи. И той е човек на 4 лапи и той има нужда от развлечения! Ние пък ще дадем на него и на теб уникален празник.

Снимка: "Dog Fest"

Ще имаш възможност за среща с изложители и специалисти в областта, ще можеш да разбереш кои са най-добрите продукти за твоето куче и отново ще обърнем внимание и на тези четириноги, които копнеят най-искрено за дом и грижа - животните от приютите и по-специално кучетата. Ще можеш освен цялото забавление да се включиш и в каузите на приютите, да станеш дарител и да научиш какви са другите възможности да помогнеш или да осиновиш нов член на кучешкото си крю. Най-малките посетители пък ще могат да се забавляват в детски кът с арт работилница и занимателни игри. 10 от най-артистичните от вас ще имат възможност да се запишат (предварително) на уникален урок по рисуване, в който заедно със Silvi The Artist, на място, собственоръчно ще създадат истински кучешки шедьовър, който да отнесат у дома си.

Снимка: "Dog Fest"

Музикалната атмосфера сме поверили на Denitsa Doy (cool blue), за да може партито да е още по-приятно, а партньорите ни от Stella Artois май ни готвят много скрити изненади в неделния следобед. Ще се разхлаждаме и със сладоледите на Gelatiamo, защото макар засега топлото време да се бави сме сигурни, че през юни вече ще е друго. Изведи твоето куче на истински празник, посветен на самото него, а ти разпусни с други любители на бау-бау живота. Обещаваме - ще бъде супер!