Готвенето и чистенето у дома винаги е по-лесно, когато сте организирани. Кухнята трябва да бъде функционална, привлекателна и ефективна за цялото семейство. Но какво е необходимо, за да постигнете това?Advertisement

Независимо дали сте готвач или не, наличието на подходящите кухненски уреди може да улесни живота ви при готвене. Има няколко избрани уреда, които са задължителни в кухнята. Те не се отнасят само до различните стилове на готвене, но и до съхранението и приготвянето на храната.

Същото се отнася и за чистенето. Ако разполагате с необхдимите електроуреди, този процес може да бъде не чак толкова досаден и дълъг. Тези уреди спестяват време и са чудесна мотивация да опитате нови ястия, с които да впечатлите любимите си хора, или да отделите повече време за себе си.

Представяме ви някои от най-добрите малки домакински уреди, които ще направят чистенето и готвенето много по-лесно, по-бързо и по-приятно:

Прахосмукачка робот

Market.dir.bg

КупиВъпреки че нашите баби не са имали възможността да ползват подобен уред в домакинството, той наистина спестява много усилия и време. Прахосмукачката робот сканира помещението в реално време и избира най-оптималния маршрут за максимално бързо и ефективно почистване. Тя може да се използва върху различни настилки у дома - плочки, дървен под, килими, ламинат.

Безкабелна прахосмукачка

Market.dir.bg

КупиБезкабелните прахосмукачки ви освобождават от досадната задача да включвате и изключвате кабели. Те са леки, лесни за поставяне на гърба и работят с акумулаторни батерии, което означава, че няма повече неудобно включване и изключване на кабела, докато се движите из апартамента или къщата.

Ръчна безжична прахосмукачка

Market.dir.bg

КупиТази безжична прахосмукачка е много компактна, лесна за употреба и с голяма всмукателна сила. Тя е оборудвана с измиващ филтър, който улавя и най-дребните частици. С нея лесно може да почистите подовете. С лекота събира прах, дребни отпадъци и козина от домашни любимци.

Антибактериална прахосмукачка за матраци

Market.dir.bg

КупиАнтибактериалната прахосмукачка помага в почистването и дезинфекцирането на матраци, дивани, килими и др. чрез комбинация от висока смукателна мощност, НЕРА филтър и UV технология. Тя е с модерен дизайн и ниско ниво на шума.

Мини прахосмукачка за маса

Market.dir.bg

КупиТази практична мини прахосмукачка ще ви помогне за събиране на трохи, прах, пепел, мъх и др. Дизайнът ѝ пасва идеално в ръката ви. Работи с батерии тип АА и е много лесна за ползване.

Прахосмукачка робот

Market.dir.bg

КупиИскате чист дом без никакви усилия? Този робот обединява най-полезните функции на всички други роботи. В случай че чистите голямо помещение и роботът се изтощи преди да е почистил всичко, той ще запомни мястото до където е стигнал и ще продължи чистенето си от там. Има 4 режима на чистене.

Електрическа канa Bosch

Market.dir.bg

КупиЕлектрическата кана спестява време и енергия. С нея можете лесно да завирате вода за нула време и това ще ви помогне не само в готвеното, но и при приготвянето на различни топли напитки. Този уред наистина е много полезен и ще го използвате често, дори да не готвите често у дома.

Миксер Philips

Market.dir.bg

КупиМиксерът също е незаменим помощник. С него можете да разбивате най-различни смеси за по-кратко време и да приготвяте вкусни пухкави торти и хляб за вашето семейство. Смесването с въздух чрез конусовидните накрайници прави по-гладка сместа за торти. Конусовидната бъркалка спомага за максималното подаване на въздух при месене.

Миксер Bosch

Market.dir.bg

КупиМиксерът е мощен, но в същото време лек и тих. Има ергономичен дизайн, големи бутони и удобен Soft-Touch корпус. Бъркалките са от неръждаема стомана, което позволява ползването на съдомиялна машина.

Машина за вакуумиране

Market.dir.bg

КупиКолкото и излишен да изглежда този уред, той е изключително полезен. Вакуумирането помага на храната да се запази свежа дълго време. Машината изсмуква до 97% от въздуха от специалните торбички за вакуумиране и след това ги запечатва напълно автоматично със здрав шев в една операция.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Снимка: market.dir.bg