Ако искате да освежите вашия дом, един от най-добрите варианти е да декорирате част от стените си. Празните стени предлагат много възможности, а само малко е необходимо, за да почувствате едно пространство като ваш дом.

Стените могат да разкрият вашата индивидуалност и вкус. Независимо дали сте колекционер на изкуство, обичате музиката, любител на природата и животните или на книгите, може да персонализирате стените в дома ви и да покажете повече от вашата същност. Вижте няколко идеи за декорация на стени, които ще добавят стил и уют във вашия дом:

Поп арт картина

Поп арт картината ще привлече вниманието и ще вдъхне живот в по-малкото пространство. Винаги можете да намерите нещо, което да отговаря на вашите предпочитания и вкус. Попартът често взима като свои образи това, което се използва в рекламата. Етикети и лога на продукти фигурират видно в образност, подбрана от поп художниците.

Направете си галерия от малки картини

Нищо не добавя индивидуалност в един дом така, както една галерия, подредена на стена. Независимо дали ще бъдат снимки, или избрани от вас картини, това ще внесе много колорит във вашия дом. Ако искате да създадете илюзия за по-глямо пространство, разширете стената на галерията до тавана.

Сложете декорация и на самите стени

За да бъде още по-цветно и интересно, може да боядисате стената в по-смел цвят, както и да закачите декорация по ваш избор. Тези декоративни акценти променят много малките пространства.

Гоблен

Гоблените са изключително ценно и интересно изкуство, но много трудоемко. Те добавят цвят и усещане за уют и топлина. Може да ги рамкирате във винтидж рамка. Картина в бохо стил също ще свърши чудесна работа.

Черно бели снимки

Черно-белите картини и снимки ще придадат изтънченост и романтика на вашия дом. Красиви са и ни връщат в други времена. Може да си направите цяла стена с платна от снимки на любимия град, а защо не и анимационен герой.

Колаж от снимки

Колажите с повече снимки също са добър вариант за декорация на стената. Можете да изберете различна форма и тематика според вашия вкус.

В сайта Мarket.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули, като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка!