Когато става въпрос за жилищното ви пространство, е важно да разполагате с ключови аксесоари, които да създават усещане за комфорт и спокойствие, на които да се отдадете на заслужена почивка след дълъг ден. Но да вдъхнете нов живот на дома и градината си може да бъде трудно, главно поради огромния брой марки, предлагащи различни стилове и възможности.

Може би ще е полезно да знаете, че настоящите тенденции в обзавеждането предполагат, че комфортът трябва да е приоритет. Що се отнася до това какво да търсите, когато инвестирате в градината си и балкона, все повече хора използват външното си пространство като продължение на дома си, като например избират дивани, килими и други неща.

Затова ние ви помагаме, като съставихме ръководство за аксесоари за градината от някои от нашите любими марки, които ще ви помогнат да постигнете точно това. 


Комплект от 3 бр висящи саксии / кашпи от market.dir.bg

Купи  Този комплект от 3 бр. висяща саксия е идеалният дом за всякакви растения. Белият дизайн и зеленината от растенията ще направи страхотен контраст, с който градината ви и балконът ви да изглежда зашеметяващо красиво. Трите саксии/ кашпи са изработени от устойчив меламин и са подходящи за стандартни саксии с диаметър до 7,6 см. Можете да го окачите на таван или стена и да регулирате дължината на въжетата по ваш вкус.

Фруктиера / етажерка от market.dir.bg

Купи  Всички знаем, че е добре, когато дойдaт гости ние да сме добре подготвени. Искате да им предложите нещо сладко или солено, но нямате подходящ съд? Е, ето, че тази фруктиера би ви свършила чудесна работа. Разбира се, в нея може да слагате и по някой плод, с който да се освежите през предстоящите горещи дни и нощи.

 Комплект за вино от 6 части от market.dir.bg

Купи  Испанската марка предлага революционен електрически тирбушон без бутони. Това е уникално нововъдение в отварянето на бутилката без никакви усилия. Всичко, което трябва да се направи, за да се отстрани тапата, е да натиснете надолу тирбушона. Резачката за фолио върши чудесна работа, защото дава практично улеснение при отваряне на бутилката вино. Има 4 сферични ножчета отдолу. Поставете ножа в най-горната част на гърлото на бутилката, на няколко милиметра от края. Завъртете леко и направете пълен кръг. Отстранете ножа и ще се уверите, че сте направили идеален разрез на фолиото. Махнете изрязаната част и ето, че пред вас е открита горната част на корковата тапа. Ръчната вакуум помпа помага да се съхрани останалото в бутилката вино. Поставете силиконовата тапа на гърлото на бутилката, така че да прилепне плътно. Поставете отгоре вакуум помпата и изпомпете бавно няколко пъти.

Лампа против комари с акумулаторна батерия - 2 в 1  market.dir.bg

Купи  Всички обичаме лятото, но да си признаем честно едва ли някой харесва всички онези насекоми, които излизат, когато се затопли малко. Може би от всичко най-дразнещо са комарите. Те могат да развалят всяко събиране на открито с приятели, всяко градинско парти и всяка разходка сред природата. Освен това ухапването причинява дискомфорт, а комарите могат да бъдат и потенциални преносители на опасни заболявания. Сега има начин да ги прогоните. Лампата против комари с акумулаторна батерия - 2 в 1 е ефективен начин, по който да се отървете от тях. Тя предлага ефективна защита срещу досадните насекоми. Излъчваната от нея светлина привлича насекомите, а високото напрежение ги убива.

Кана - гарафа за приготвяне на студен чай TEA - JAY, 800 мл market.dir.bg

Купи  В горещите дни всички искаме да се разхладим леко и тъй като едва ли повечето от нас имат басейни в задния двор, то ще се наложи да се задоволим с вода, студен чай или нещо разхлаждащо в градината или на балкона си. Можете да вземете кана, с която да си приготвите студен чай и да се отдадете на сладка почивка.

Свещник "LICHTERMEER" - за 5 чаени свещи от market.dir.bg

Купи  Ако се чудите какво е това име на свещника и какво означава, казваме ви веднага - "море от светлини". Независимо от факта, че разполага само с 5 отделения за чаени свещи, огледалните стъкла на свещника са подредени така, че се отразяват едно в друго, заедно с пламъците, създавайки романтичен 3D ефект и уют във всяко помещение. Основата на свещника е изработена от прахово боядисана стомана, а тъмното стъкло придава необикновено впечатление от красивия дизайн.

Бонбониера  market.dir.bg

Купи  Българите сме прочути по света с това, че сме много гостоприемни. И едва ли има къща, в която да няма по нещо сладичко било то за нас или за гостите, които очакваме. За да е по-привлекателно, ви предлагаме бонбониера с овална форма, напомняща камък или дори НЛО. Един прекрасен акцент за вашата маса, който можете да го използвате като бонбониера или като съд за дребни сладки.

Комплект от 2бр двустенни стъклени чаши  market.dir.bg

Купи  Чашите никога не са излишни. Колкото и да имаме, винаги може да се счупи някоя, точно заради това ние ви предлагаме такива с двойни стени за по-голяма издържливост, а като размери те са 12 х 8,4 x 12 см.

Воден декоративен фонтан от market.dir.bg

Купи  Декоративните фонтани са били в продължение на векове символ за романтика и очарование. С помощта на речните камъчета и безшумната помпа, вие можете да определите равномерно или по-ромолящо да чувате своя фонтан. Чудесен аксесоар за градината. Насладете се на нежния и силно релаксиращ ефект от течащата вода във фонтана.

Трябва и да отбележим, че голямото разнообразие от артикули можете да намерите в сайта на Market.dir.bg, които при регистрация и първа покупка над 50 лв., ви подаряват 15 лв.!