Спомняте ли си времето, когато най-големият ви проблем, след като се върнете от офис парти или тиймбилдинг, беше, че може дрехите ви са попили неприятния мирис на цигари, докато сте се забавлявали с колегите. Не беше толкова отдавна, но в онова време, когато имаше офис партита, изобщо ходехме на работа в офис и излизахме на по едно питие след края на работния ден. Времето преди коронавируса.

Сега обаче предизвикателствата за дрехите ни се оказват съвсем различни и вниманието ни е да опазим тъканите, които обичаме и в които се чувстваме добре, чисти и дезинфекцирани.

Затова обръщаме много по-голямо внимание на начина, по който перем, сушим и почистваме дрехите си. Настоящата епидимична ситуация ни постави и пред ново изпитание - да се стремим по-рядко да посещаваме и химическото чистене, и да се справяме с чистотата и дезинфекцията на дрехите си у дома.

Новата ситуация изисква и нови мерки.

Решението

Едно от най-ефикасните е да разчитаме на AirDresser от Samsung. Този напълно иновативен уред за изсушаване, почистване и дезинфекция на дрехите, който впечатлява както с функции, така и с уникален дизайн.

Снимка: Samsung

Какво прави AirDresser

Благодарение на технологията си JetSteam, която използва мощната система Jet Air, за да впръска пара дълбоко в тъканите на дрехите, AirDresser eлиминира 99,9% от вирусите и бактериите, 100% от домашните акари, 99% от газовете, причиняващи неприятна миризма, и 99% от другите вредни вещества.

Дезодориращ ефект

AirDresser дезодорира отвътре и поддържа дрехите чисти и със свеж аромат. Дезодориращият му филтър улавя и отстранява газовете, които, при натрупването си в тъканите, създават неприятната миризма на дрехите. Елиминира 99% от миризмите, причинени от пот, тютюн, печене на месо и химическо чистене.

Снимка: Samsung

Сушенето

Tой суши тъканите деликатно при ниска температура, което ги прави много по-малко намачкани и много по-лесни за гладене.

Снимка: Samsung

Сушенето се осъществява с термопомпа. По този начин АirDresser намалява увреждането и свиването на дрехите с нискотемпературно сушене с помощта на технологията JetAir. Двете технологии подобряват вътрешната циркулация на въздух и изсушават дрехите равномерно.

Снимка: Samsung

Бързо и тихо отстранява праха от дрехите, поддържа чистота и свежест отвътре.

И не на последно място - притежава стилен дизайн, а вратата му се затваря плавно, безопасно и тихо.

На практика АirDresser е алтернатива на химическото чистене на всекидневните дрехи директно в комфорта на дома - в спалнята или офиса, без да излизате от къщи. Получавате чисти дрехи  - без неприятни миризми, прах, свободни от бактерии и по-лесни за гладене, идеални за носене във всеки един момент.

Снимка: Samsung

Това са дрехите, които обичаме и заслужаваме да обличаме.

*Материалът съдържа продуктово позициониране