За поредна година можеш да разчиташ на Mr. Bricolage за перфектната празничната украса. Сезонната колекция на магазина включва всичко, от което ще имаш нужда през идните седмици! В разнообразието от стилове, цветове, форми и материали на коледните украшения, всеки ще може да остави своя собствен почерк в украсата за Коледа.

Класическа Коледа в червено

Винаги можеш да заложиш на класиката! Ако си традиционалист и предпочиташ алените елементи да преобладават в празничната украса, в магазините на Mr. Bricolage ще откриеш всичко необходимо за посрещането на една класическа Коледа.

Снимки: Mr. Bricolage

Коледа в бяло и сребро

Белият цвят в празничната украса ни напомня за перфектни снежинки и студа навън, за сипещия се сняг и уюта да бъдем на топло у дома. Среброто допълва тези емоции с чувство за вълшебство и наистина придава щипка коледна магия към всеки елемент от декорацията. Съчетанието на тези цветове е перфектна рецепта за истинска приказна атмосфера в дома!

Снимки: Mr. Bricolage

Коледа в естествени цветове и материали

Снимки: Mr. Bricolage

Коледната украса върви с празничното настроение, а ние в Mr. Bricolage имаме перфектната декорация за теб! Любителите на натуралния стил ще намерят подходящата за тях украса от органични материали като дърво и шишарки, в природни цветове, създаващи атмосфера на зимна горска приказка.

Коледа в стил арт деко и пастелни тонове

Ако предпочиташ по-семплите, но елегантни интериорни решения - декорацията в арт деко стил, с чисти линии и модерна визия е най-добрият избор за теб. Минималистичните, но нежни ангелски фигурки и блестящите орнаменти, които ще намериш в Mr. Bricolage, само чакат да изпълнят дома ти с празнично настроение и светли спомени! Най - прекрасното е, че нежните им пастелни тонове са ефектни, но не прекалено искрящи, за да нарушават усещането за уют и спокойствие.

Снимки: Mr. Bricolage

Ако все пак желаеш да постигнеш максимален "уау" ефект, в магазините на Mr.Bricolage ще намериш всичко нужно за светли празници (във всеки смисъл на думата)! Асортиментът от иновативни коледни светлини и LED играчки е толкова разнообразен, че може да се конкурира само с този на коледната растителност, която включва всичко - от естествени елхи и коледни цветя до аранжировки и празнични венци.

Новост са коледните лампички и елхи с вградени светлини, които можеш да управляваш лесно, чрез приложение директно от телефона си.

Снимки: Mr. Bricolage