Животът е странно нещо... Тъкмо си помислиш, че вече си видял всички обрати, на които е способен, заключвайки, че няма накъде повече да те изненада и той намира начин да те опровергае. Като доказателство за това може да се приеме вече изтичащата 2020 г., която успя коренно да промени до болка познатото ни ежедневие. Надали в онзи специален миг на отминалия 31-ви декември, малко преди стрелките на часовника да се срещнат, сливайки се в една, когато отправяме надеждите си към настъпващата година, някой е предполагал как точно ще протекат следващите 12 месеца.

Независимо от желанията, адресирани към съдбата, факт е, че те далеч не минаха според очаквания ни. И въпреки че в момента светът е изправен пред едно от най-големите изпитания в своята история, трудното време все пак донесе със себе си една полза, то ни накара да преустановим приоритетите си, припомняйки ни, че няма нищо по-важно от здравето - както нашето собствено, така и това на нашите близки.

Каквото и да си говорим, истината е, че през последните няколко десетилетия, опитвайки се да се движим в крак с бързите темпове на съвременното ежедневие, малко или много забравихме, че то е най-ценното ни притежание и несъзнателно понижихме неговата защита. Днес обаче всички се стараем да поправим тази грешка, търсейки разнообразни методи, с чиято помощ да се предпазим от болестите, върлуващи навън. Без значение в какво вярват повечето хора, това няма да се случи, разчитайки единствено на имуностимулантите, купени от най-близката аптека. Хранителните добавки ще имат минимален ефект, освен ако не се погрижим за добрата хигиена на средата, в която живеем... И тук не става въпрос само за нашия дом, макар той да е първото място, на което е нужно да обърнем сериозно внимание.

Снимка: iStock by Getty Images

Дори сега, когато по-голямата част от дните ни преминава в нашето жилище, просто няма как да спрем напълно да напускаме пределите му, което означава, че прекрачим ли неговия праг, трябва да бъдем още по-предпазливи, тъй като постоянно ни се налага да пипаме повърхности, които са често докосвани от околните - от дръжките на вратите до тези на пазарните колички и кошници, като по този начин пренасяме микроорганизмите от тях. Съществува обаче средство, благодарение на чиято ефективност можем лесно да оставим притесненията там, където им е мястото, а именно зад гърба си. Става въпрос за "Чисто Интензивен мулти дезинфектант спрей", който по ред причини е по-силен и мощен от останалите дезинфектанти на пазара. Той е многофункционален продукт за бърза дезинкфеция, но и почистване, притежаващ широк спектър на действие, който съдържа цели 76% алкохол. А най-хубавото е, че може да се прилага навсякъде и то без да изисква отмиване!

Снимка: "Чисто"

През последните месеци безспорно всеки от нас неведнъж е стигал до заключението, че има нужда от точно такъв продукт, който е в състояние да убие 99,9 % от бактериите, гъбичките и вирусите с обвивка, като грипен и коронавируси, при това за кратко време, защото, нека бъдем честни, на никого не му се чака 10 минути, колкото са нужни на останалите продукти за елиминирането на патогените, за да забърше напръсканото с тях място.

Но това така или иначе вече не е наложително, защото "Чисто" е тук!

С него могат да бъдат третирани всички повърхности вкъщи, сред които попадат дръжките на вратите, кухненските уреди, шкафовете и гардеробите, както и кранчетата на мивките, масите и плотовете, които влизат в контакт с храни, та дори и дистанционните управления, таблетите, телефоните и клавиатурите на компютрите. Все неща, които е неизбежно да не използваме всеки ден. Но освен това той намира чудесно приложение и извън дома ни, например за почистване и дезинфекция на асансьора във входа, купето на личния ни автомобил и дори рисковите местата, събиращи повече хора накуп, като градския транспорт, които будят основателно притеснение у мнозина.

Снимка: iStock by Getty Images

Освен изброените дотук неща, той е напълно подходящ и за ръце! Или казано с други думи: "Чисто" е всичко, от което се нуждаете за по-добра превенция от вирусите и микробите.

Напоследък, стоейки затворени по къщите си, се убедихме, че разположението на духа е от огромно значение, но ако има едно нещо, което може да се каже, че е по-важно от него, то това е физическото ни състояние. Нека тази Коледа, а и през останалото време, си подарим шанса да бъдем здрави, за да можем се радваме бъдещето с онези, които заемат специално място в сърцето ни. А ако всички вземем необходимите мерки, то предстоящото със сигурност ще бъде по-хубаво от настоящето.

Снимка: iStock by Getty Images

* Материалът съдържа продуктово позициониране