Много хора обичат да започват деня си с чаша кафе. Когато кафето е студено или не е прясно приготвено, то може да съсипе вашата сутрин. Ако обичате да пиете кафето си докато сте в движение, трябва да помислите за закупуване на термос или термо чаша за кафе. Качественият термос ще запази вашето кафе горещо и свежо за по-дълго време. Резултатът е гореща напитка, която е все още е вкусна часове след като е приготвена.Advertisement

Термосите се предлагат в много различни размери, форми и цветове. Изборът на правилния може да бъде труден. Първата стъпка при закупуването на термос или термо чаша, е да решите какъв да бъде размерът. Въпреки че можете да си купите по-голям термос или чаша, те не са практични за пътуване или разходка из града. Ако обаче искате да го използвате за семейни пътувания на открито, това е най-добрият избор за вас.

Видът на използваната изолация може да повлияе на това колко добре напитките се поддържат топли или студени. Имате нужда от добър вакуум, за да сте сигурни, че няма да изтича топлина. Термосът трябва да има отразяваща облицовка, за да се предотврати излизането на топлина, а капакът му трябва да е плътно поставен, за да се избегне навлизането или излизането на въздух.

Много производители правят своите термоси от стомана или неръждаема стомана. И двата материала са издръжливи и издържат изпитанието на времето. Термосите от висок клас използват вакуумна технология с двойни стени, която ефективно поддържа напитките топли или студени.

Днес ще ви представим разнообразни бюджетни и по-висок клас варианти за термоси и термо чаши, с които можете да си гарантирате топло кафе сутрин, което ще става за пиене поне няколко часа:

Двустенна термо чаша с вакуумна изолация

Market.dir.bg

Купи Термочашата Aqualina е идеална за кафе и чай. Двойно функциониращият капак има отвор за сламка и се обръща, за да можете да отпивате от горещото си кафе по целия път до офиса.

Двустенна термо бутилка

Market.dir.bg

Купи Термо бутилката ORB е от неръждаема стомана и ще поддържа кафето или чая топли до 12 часа, а студените напитки за цели 24 часа. Има двустенна вакуумна изолация и вместимост до 420 мл.

Термо чаша с вакуумна изолация

Market.dir.bg

Купи Термо чашата е с двойни стени от неръждаема стомана. Има удобна дръжка и 360º капак, с който можете лесно да пиете горещото кафе, което може да остане топло до 6 часа, а студената лимонада до 12 часа.

Двустенен термос за храна

Market.dir.bg

Купи Освен напитки, термосите са подходящи и за храна. С този стилен двустенен термос от GEFU вече можете да вземете навсякъде с вас домашно приготвената храна и да ѝ се насладите максимално. Към него има и сгъваема стоманена лъжичка.

Термос в розов цвят

Market.dir.bg

Купи Двустенната бутилка от неръждаема стомана на Nerthus дава възможност да се поддържа температурата на консумация на топли и студени напитки за няколко часа. Капачката също е двустенна, като добавя допълнителна изолация и увеличава времето за запазване на температурата на съдържанието.

Термо чаша с керамично покритие

Market.dir.bg

Купи Тази красива, двустенна, вакуумно изолирана термо чаша е изработена от неръждаема стомана и медна облицовка. Отличава се с уникален интериор с керамично покритие и екстериор с изключително широка коркова основа.

Двустенна термо бутилка с вакуумна изолация

Market.dir.bg

Купи Двустенната термо бутилка с вакуумна изолация поддържа напитката гореща до 12 часа. В нея можете да наливате до 500 мл. гореща или студена течност.

Термо бутилка с купичка за куче

Market.dir.bg

Купи Вашият домашен любимец също се нуждае от течности, когато излиза на разходка. Бутилката има вместимост до 1 литър, а купичката към нея - до 300 мл. Термо бутилката може да поддържа гореща течност до 12 часа, а студена - до 24 часа.

Детски термос динозаври

Market.dir.bg

Купи Двустенната бутилка от неръждаема стомана на Nerthus дава възможност да се поддържа температурата на консумация на топли и студени напитки за няколко часа. Неръждаемата стомана не задържа миризми и аромати от предишно съдържание след измиване, а измиването ѝ е много лесно.

Детски термос розов

Market.dir.bg

Купи Термосът е двустенен, като двете стени са свързани заедно с вакуумната техника, която позволява по-добро задържане на температурата. Вътрешната част е изработена от неръждаема стомана. Задържа топлина за 12 часа и студени напитки за 24 часа. Херметичната капачка има допълнителен отвори, а външната може да се използва като чаша.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Market.dir.bg

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО