Понякога имаме нужда да внесем малко свежест в дома си, но не винаги имаме времето и финансите да направим освежителен ремонт, а не е и необходимо. Има много лесни, бързи и доста по-евтини начини да разнобразите стаите на жилището си. Сега, когато сме на прага на зимата, е подходящ момент да направите някои нововъведения, които ще вдъхнат нов живот във вашия дом.

Кухнята е мястото, което използваме всеки ден и бързо се замърсява. Дневната е стаята, в която голяма част от нас работят през деня. Ако имате нужда от малко разнообразие, вижте нашите предложения, които можете да вкарате в кухнята и дневната, без да се налага да харчите хиляди левове за ремонт. Black Friday е чудесна възможност да се възползвате от по-ниските цени.

Снимка: iStock by Getty Images

Прекарването на повече време в домовете с работата от вкъщи ни кара да обръщаме все повече внимание на дома и обзавеждането в него. Откакто хоум офиса се превърна в постоянна тенденция за редица компании, престоят в домовете стана по-дълъг и нуждата от разнообразие, по-голяма. Истината е, че само няколко щрихи могат да променят вашата кухня. Започнете промяната с подмяна на кърпите, дъските и бурканчетата за подправки. Може да подмените и сушилника за съдове, поставката си за кухненски прибори, както и органайзера за прибори, да си подарите нов комплект мелнички за сол и пипер, сет за зехтин и оцет, диспенсър за захар, буркан за мед, кутия за хляб, а защо не и нови прибори за салата.

Снимка: iStock by Getty Images

Ако искате да подобрите и уменията си в кухнята, задължително трябва да имате добър нож, а една красива поставка за ножове ще създаде повече уют в пространството. Малките детайли ще дадат нов облик на вашата кухня.

Друг лесен начин да я освежите е да добавите акцент или някаква декорация, като се постарайте тя да бъде по-забележима и в по-ярък цвят. Може да се спрете и на красива рамка, ваза със сухи или свежи цветя, фруктиера за плодове, кощница за сладкиши, ваза и плато 2 в 1, декорация за стена, самополиваща се кашпа за подправки, рафт за стена със сандъче за цветя, дървена табла за сервиране. Ако имате нужда от нов комплект с прибори за хранене, нови чинии или чаши за вино, предстоящите празници са подходящ момент да си направите този подарък.

Снимка: iStock by Getty Images

Дневната е друго място, в което прекарваме не малко време. Хубаво е да си създадем уют и там с няколко нововъведения, които ще променят цялостната визия на стаята - часовник за стена, дизайнерска ваза, красив аромадифузер, фотодисплей за стена, луксозен свещник, декорация за цветя, стилни саксии. За да ви бъде още по-приятен престоя в зимните вечери, не пропускайте да си купите ново меко одеяло, ароматна свещ и стилни чаши за кафе.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 99.99 лв.

Снимка: market.dir.bg