Едно от най-хубавите неща, когато човек се озове в чужд град, е да срещне местен, който да му разкрие истинския дух и онези места, които в повечето случаи остават скрити за туристите.

В типичния си откривателски стил Jameson стартира една вълнуваща история за гостоприемството, провокирайки ни да споделяме повече - дори местата, които обикновено пазим само за себе си и не откриваме пред "чуждите". В продължение на 5 седмици ще видим София, Варна, Бургас, Пловдив и Русе през очите на хората, които живеят, работят, творят и се забавляват там.

Скил, Теа, Гери, Чочо и Пламен се осмеляват да покажат града си на една ирландка и да го разкрият пред нея по начина, по който го изживяват местните. Ще чуем истории и ще се озовем на места, които разкрват истинския и неподправен дух на града и вероятно ще провокират много от нас да отидат там отново  да го усетят малко повече свой.

"Сподели града си. С Jameson" е една инициатива, вдъхновена от гостоприемството и специалните моменти. В един такъв момент, преди близо 200 години един шотландец потегля с кораб и акостира в Ирландия. Тя го приема толкова топло, че той ѝ се отблагодарява, създавайки най-известното ирландско уиски. Името му е John Jameson.

И щом като гостоприемството е толкова силно залегнало в ДНК-то на марката, тя решава да провери дали си има работа със също толкова гостоприемни хора.