Обичате ли приятните ухания на люляк, момина сълза и свежия въздух след дъжд? Те обаче не са единствените, които ни заобикалят. Напротив, ежедневно се случва да се сблъскаме с ароматите на застояло пране, тъй като в дъждовното време не всеки съумява да си изсуши дрехите навреме и качествено.

Често се случва в бързината рано сутрин или след напрегнатия ден вечер да забравим да извадим дрехите за фитнес от сака или да се погрижим своевременно за плувните принадлежности на детето. Едва ли е нужно да описваме с думи какво е усещането, когато се сетим за този досаден пропуск.

Въпреки че разполагаме с чудесни перилни препарати, понякога не са достатъчни, за да ни помогнат да се освободим от натрапчивата миризма на застояло.

Неприятните аспекти на миризмите обаче далеч не свършват дотук. Едва ли има човек, който буквално да не захвърля дрехите в пералнята, след като е приготвял палачинки през уикенда, особено пък след като забележи онова неприятно мазно петно на блузата си.

Като стана дума за петна - децата са царе в това отношение. Независимо дали си хапват супа, пресни ягоди или сладолед, лекетата са ви в кърпа вързани.

Да не говорим, че и след най-кратката разходка в парка веднага може да отчетем къде точно е минал любимият наследник - в пясъчника, по тревата или е пък през онази чудесна локва с размерите на езерото Балатон.

Много деца си имат любими играчки, които мъкнат навсякъде, а те събират прах, микроби и всякакви боклуци, от които ни побиват тръпки, че могат вечерта да попаднат в леглото.

За щастие за себе си вече съм открила своето решение и го препоръчвам на всички. То е дезинфекциращият препарат за петна "Чисто". Той отстранява всякакви упорити петна, неприятни миризми, дезинфекцира тъканите и има антибактериално и антигъбично действие. Вече няма нужда да се притеснявате, че ще унищожите скъпия пуловер от мериносова вълна, който сте получили като подарък за Коледа или фината жилетка, която съчетавате с любимата си копринена блуза, тъй като "Чисто" е приложим и за всякакви деликатни тъкани, които изискват повече грижа и внимание. Хубавото е, че запазва цветовете и яркочервената рокля за партита няма да добие онзи убит оттенък, който не харесвате.

​Той унищожава и 99,9% от всички познати микроорганизми като Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Enterococcus hirae, Candida Albiсans, Pseudomonasaeruginosa.

Има няколко лесни приложения, след които ще се радваме на чисти и спретнати дрехи, свеж аромат и безупречна визия.