Продуктите, предлагани в магазините Mr. Bricolage, са създадени с внимание и усет към детайла, за да се насладиш максимално на времето, прекарано у дома.

Стил TREND

В тон с есенните листа, най-модерните тенденции в осветителните тела през тази година са акцентите в злато и мед. Дизайнът им е минималистичен, стилът най-често е индъстриал, но са естетически избор за всяко интериорно помещение. Причината за това са използваните материали, които създават усещане за пространство и придават топъл блясък. Такива са стъкло и метали от рода на мед, месинг и злато.

Пендел DANTEL в цвят злато е един от красивите примери за продуктите от серията TREND.

Пендел DANTEL, цвят злато - 149лв.

Стил VINTAGE

Ретрото винаги е на мода, особено ако желаеш да придадеш романтична нотка на интериора си. Основните материали, използвани в тази серия, са метал, дърво и стъкло. Стилът е ретро, с абажури от метал или стъкло. В дизайна присъстват състарени елементи от желязо, мед или месинг. Серията Vintage ще придаде приглушеност и сурова красота на всеки дом.

Пендел SHANE е класически модел във Vintage осветлението.

Пендел SHANE 40W, метал - 99,99лв.

Пендел SHANE 40W, метал - 115лв.

 

Серия NATURE

Основните материали са вдъхновени от семплата елегантност на природата. Осветителните тела от тази серия придават мекота, топлина и естественост на помещението, използвайки метал, дърво, стъкло, ратан, текстил и хартия като основни материали. Този стил се отличава с разнообразие от модели - пендели, полилеи, лампиони и настолни лампи от ковано желязо или дърво, с абажури от стъкло, текстил или хартия. Независимо от материалите, тези осветителни тела придават усещане за баланс, независимо от обстановката.

Класически модели за серията са пендел Meridian и пендел Tulip.

Пендел Meridian 60W, дърво - 95лв.

Пендел Tulip 60W, дърво - 76,99лв.

LED осветителни тела

Тенденцията към използване на технологии, щадящи околната среда, е ключова в асортимента на Mr. Bricolage. LED осветителните тела придават футуристичен облик и елегантност на интериора, като едновременно с това се предлагат в богато стилово разнообразие.

Предимствата на LED осветителните тела са много. Те не само грабват погледа, но и са изключително икономични откъм консумация на електроенергия и разходи за електричество. Те издържат много повече от обикновените лампи, което ги прави не само ефектни декоративни елементи, но и отличен избор за надеждни осветителни тела.

Един от най-красивите LED модели е пендел AMBROSIO.

LED ПЕНДЕЛ AMBROSIO 40W 2700lm - 279лв.