Обичам свежите пролетни дни - въздухът се изпълва с ароматите, които зимата е заглушавала, слънцето ни гали по гърбовете, а дъждовете ни се струват като живителна сила на фона на смразяващите снегове.

И докато природата се пробужда, а ние правим планове за Великденските празници, настъпва моментът, в който трябва да освежим дома си.

Палтата и якетата вече са в гардеробите и чакат следващите студени дни, ботушите и ботите са заели почетните си места в шкафа за обувки, за да отстъпят позиция на любимите бели кецове и онези отворени обувки, които стоят толкова хубаво с роклята на цветя.

Идва редът и на дома да получи своето. И докато пердетата се въртят в пералнята и се чудим къде сме прибрали покривката с десена с яйца и великденски зайци, можем да свършим доста полезни неща за приятната атмосфера у дома.

След дългите зимни дни, в които прекарваме часове наред на затворено и под климатика, най-добре е да започнем с него, за да се освободим от всички онези бактерии, вируси и гъбички, които циркулират и най-после да спрем да се чудим защо онази ужасна кашлица, която влачим от есента, не преминава.

Климатикът в колата също трябва да се освежи, тъй като през топлите дни непременно се налага да го пуснем. Дори да не е горещо навън, ефектът на "оранжерията" в автомобила е неизбежен - колата се напича до неузнаваемост и се чувстваме като в парник. Наистина е важно да запазим въздуха свеж, ароматен и преди всичко чист, за да не се чувстваме уморени по време на дълги пътувания и да не ни се иска да си бяхме сложили противогаз, докато висим в поредното задръстване.

Има хора, които са вманиачени в чистенето и инвестират всяка свободна минута, за да си осигурят комфорта около тях всичко да свети. Има и хора, които предпочитат да се придържат към санитарния минимум. Някои хора обожават препаратите и поддържат цели колекции от всякакви разновидности, докато други искат да заложат на нещо универсално, но сигурно.

Лично аз предпочитам да имам под ръка един препарат, който да използвам, за да почистя кухненския плот, да измия бързо и лесно кутията за плодове и зеленчуци на хладилника, да обиколя дръжките на шкафовете или ключовете за осветлението, които постоянно се зацапват или да освежа печката, след като съм правила съботните палачинки.

Вижте как да убиете 99,9 % от микробите у дома:

Да не говорим, че покрай децата и кучето десетки пъти ми се е налагало да почиствам кухненската маса от флумастери, засъхнали водни бои или отпечатъци от лапи.

За всички като мен има чудесно решение, което ще ви помогне да поддържате перфектна чистота и хигиена с един единствен продукт и да защитите дома си от вредни бактерии, вируси и гъбички само с няколко впръсквания.

"Чисто" е широкоспектърен почистващ продукт за бърза дезинфекция, който ще ви осигури свежест и в най-скришните кътчета на дома. Можете да го използвате спокойно в кухнята, автомобила, фитнеса и къде ли не.

Добрата новина е, че действа до 2 минути и не е необходимо изплакване. Мултидезинфектант "Чисто" унищожава 99,9% от всички познати бактерии и гъбички като Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Enterococcus hirae, Candida Albiсans, Pseudomonas aeruginosa. За безпроблемна употреба навсякъде в домакинството - около децата, домашните любимци и храната.

Изобщо не е трудно домът ни да е наистина чист, ако си имаме "Чисто".

Ето как да се справите с мръсотията с едно движение: