Знаете какво казват - "Чистият дом е безопасен и щастлив дом" и също така "Чистенето е процес, а не проект". В последните месеци всички прекарваме много време и старание в това да поддържаме дома си чист и дезинфекциран, а останалото ни време е заето от чудене как да го направим едно наистина безопасно и хубаво място за онези, които обичаме най-много - децата и родителите си.

За щастие отговорът на молитвите на всички домакини идва в идеална форма и със съвършени функции, огрявайки дома ни в слънчево жълто - парочистачка от Kärcher.

Снимка: Kärcher

Тези незаменими уреди имат силата да почистват без употребата на никакви препарати, само с помощта на вода и пара. И в същото време доказано премахват 99,99% от всички бактерии в дома, от всички твърди повърхности. За тях не са предизвикателство нито замърсените фуги и плочки в банята, нито прозорците, по които всеки ден виждаме отпечатъци от малки палави пръстчета, нито дори готварската печка и абсорбаторът в кухнята.

Снимка: Kärcher

Децата няма вече как да ни изненадат (освен приятно) с картините от храна, които рисуват по плота или пода в кухнята всеки ден. Когато чистим със силата на парата, мигновено се превръщаме в супер Kärcher майки. Още по-забавно е, когато в чистенето се включат и татковците. Да, и за тях е голяма забава да владеят силата на парата и никак не бягат от чистенето, когато то е с парочистачка Kärcher.

Снимка: Kärcher

Този модел SC 4 EasyFix например е ултра удобен, лек и лесен за почистване. Резервоарът на SC4 EasyFix се сваля и директно се измива на чешмата, освен това в него можете да добавяте вода по всяко време, дори без да спирате работа. Изчиствате целия дом максимално бързо и лесно, убивайки 99,99% от бактериите, оставяйки го чисто и свежо място за малчуганите и всичко това се случва само с помощта на чиста вода и пара. На уреда са му необходими само 4 минути да превърне водата в пара след включване.

Снимка: Kärcher

С приставката EasyFix можете да достигнете до всяко място в дома. Под дивана, столовете, всички мебели у дома, а след края на процеса, който вече отбелязахме, че е чистенето, дори не е необходимо да докосвате замърсената кърпа с ръце - тя се освобождава лесно, като просто я настъпите с крак.

Снимка: Kärcher

Парочистачката можете да използвате за почистване и дезинфекция на всички видове твърди повърхности у дома - плотове, подове, огледала, плочки, фуги (те определено са онова, което ни тормози най-много при ежедневното почистване), прозорци. Парочистачките Kärcher имат и функция за освежаване на килими, като по този начин правят детската стая и всекидневната още по-безопасно място за децата.

Почистването с пара без никакви препарати и химикали осигурява безопасна грижа за дома и елиминира всички алергени вкъщи, които иначе мъчат децата ни всеки зимен сезон.

Снимка: Kärcher

А какво ще кажете за системата за парно гладене SC на Kärcher? С висококачествена парна ютия, незалепваща гладеща плоча и маса за гладене, си спестявате около 50% от времето за гладене при 100%-ови резултати от гладенето и сухото пране.

Забравете и за притесненията, че децата могат изведнъж да решат да си направят от парочистачката състезателен автомобил например или космически кораб и да се наранят. Kärcher SC 4 EasyFix разполага ефикасна система за заключване на пистолета за пара, което осигурява безкомпромисна защита от неправомерно използване на уреда от малчуганите.

Снимка: Kärcher

За всяка майка, която иска да бъде супер Kärcher майка и за всеки татко, който иска да бъде супергерой вкъщи - овладейте силата на парата и 100%-вата чистота с парочистачките на Kärcher. Нека бъде чистота!

*Материалът съдържа продуктово позициониране