В това време, в този сезон, има само едно нещо, което може да ни накара да се вдигнем от шезлонга или от дивана вкъщи и това е уханието на току-що изпечени месо и зеленчуци на грил. Благодарение на съвместната ни поредица с LIDL, ще ви покажем как да докарвате това божествено ухание по-често у дома.

Повечето хора си мислят, че може да се случи, само ако имате къща с огромен двор и специално направено барбекю, на което да се събират поне два килограма месо и още толкова зеленчуци. Но изобщо не е задължително и доста съседи вече го доказват. Може би е време и вие да поканите няколко приятели на гости, за да покажете кой е най-добрият грил-майстор в квартала. За целта направете си едно незабравимо грил парти на терасата. Това е! Няма какво да ви спре. Може би бюджет от 40 лева?

Не, няма начин. Гарантираме ви, че с 40 лева можете да купите всичко необходимо. Понеже уикендът рано или късно ще дойде, добре ще е да побързате с пазаруването. Хубавото е, че знаем къде точно ще намерите идеалните продукти за грил под открито небе. В LIDL, разбира се.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Настоящите ни предложения са съобразени с текущата седмична промоция на LIDL, но сме сигурни, че когато и да пазарувате, ще можете да откриете най-свежите и подходящи продукти, отговарящи на вашия вкус.

Добър старт е премиум бургерът Black Angus, любимите на всички ни "Нюрнбергски наденички", ципура, червени чушки, домати, тиквички и патладжан за вегетарианците, а и за разкош. Да не забравяме хляба. Затова прибавете и няколко фокачи с маслини или прясно изпечени франзели.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Почти всичко е готово за идеалното парти на терасата. За да стане то наистина незабравимо, не пропускайте да осигурите грила, дървени въглища и бира, които отново взимате от LIDL на най-добри цени. LIDL винаги предлага богат асортимент от пенливото пиво. Трябва само да решите дали да заложите на класиката, или да се подадете на желанието да опитате нещо ново. И накрая, но не на последно място, както е прието да се казва - трябва ви грил-майстор.

Уикендът наближава. Пожелаваме ви едно незабравимо грил парти на терасата и благодарим на LIDL за всички вкусни и висококачествени продукти, които ни предлагат.

За да се уверите, че бюджетът от 40 лева е напълно достатъчен за грил партито на балкона, представяме ви кратък списък с продукти за това приятно събитие:

Премиум бургер Black Angus - 4,99 лв.

Нюрнбергски наденички - 4,89 лв.

Ципура - 17,99 лв. за килограм

Червени чушки - 3,99 лв. за килограм

Фокача с маслини - 0,79 лв.

Бяла франзела - 0,59 лв.

*Това са актуалните цени на продуктите към момента на съставянето на този материал и са свързани с конкретна седмична промоция. Те подлежат на промяна и могат да варират.