Fiat lux! - Да бъде светлина!

Светлината е онова, което може да накара всичко да се събуди за нов живот. Дори и през предстоящите есенни и зимни месеци. Но тя може и нещо още по-ценно: да накара вирусите и бактериите да не се събуждат изобщо, особено ако е светлината от бактерицидни UV лампи.

След радостта и вълнението от старта на новата учебна година, е време да обърнем внимание и на факта, че в настоящия и през следващите няколко месеца ще бъдем все по-често атакувани от още повече вируси и бактерии. Засиленият риск от по-чести вирусни инфекции, които застрашават нашето здраве и здравето на онези, които най-много обичаме - нашите деца и родители, ни кара все по-често да търсим ефективно средство да направим дома си или пространството, в което работим, по-безопасно място.

Няма причина за тревога, когато намерим място за бактерицидните лампи у дома и в офиса. С помощта на светлината те ще направят битката ни с вирусите и бактериите по-лека и по-успешна.

Бактерицидните лампи са онова чудо, което чрез UV светлина може да пречиства въздуха в помещението от вируси и бактерии. UV лампите произвеждат ултравиолетова светлина, която по принцип атмосферата блокира. Тази светлина може не само да убие вредните микроорганизми в дома или в офиса, но и да спре размножаването им. Затова за тези лампи не е проблем да осигурят по-добро качество на въздуха у дома и по-голямо спокойствие за стопаните му.

Важен съвет: докато лампата работи, не трябва да сте в помещението и след края на нейната работа трябва да се проветрява!

Най-големите предимства на бактерицидните лампи

По-добро качество на въздуха

UV лампите осигуряват по-добро качество на въздуха в дома, като без проблем отстраняват вредните микроорганизми. По този начин могат да предотвратят астма или симптоми на алергия, като обриви, дразнене и сълзене от очите, главоболие, умора и много други.

По-малък риск от грипни състояния

Бактерицидните лампи могат значително да помогнат срещу болестите, от които страдаме всяка година, като елиминират вирусите и бактериите. Те са изключително подходящи за хора с по-слаба имунна система и други здравословни проблеми, както и за бебета и малки деца, които по всякакъв начин се опитваме да предпазим от заболявания през есенно-зимния сезон.

Напоследък редица учебни заведения залагат точно на този метод за дезинфекция, тъй като използването на спирт или на каквито и други препарати остава във въздуха и може увреди здравето на крехките деца.

снимка: Зора

Здраве и комфорт в дома

Освен че убиват вредните вируси и бактерии, UV лампите ни помагат да се отървем и от неприятните миризми в дома, като тези на мухъл или плесен, особено ако живеете в по-старо жилище или къща. Те също така предпазват всяко кътче на дома - стени, тавани, подове и мебели от невидимите за просто око петна, причинени от микроорганизмите.

Бактерицидните лампи идват в различни размери, дизайн и с различна мощност, като изборът коя точно да използвате е изцяло във ваши ръце.

А от тази седмица до 29.09 във верига магазини ЗОРА можете да се възползвате от отстъпки до 50% на бактерицидни лампи.

За по-добра атмосфера в дома, за дезинфекция, за повече здраве и по-малко бактерии у дома, доверете се UV лампите, доверете се на светлината. Тя може всичко!

 

*Материалът съдържа продуктово позициониране