Кой каза, че трябва да си вкъщи, за да гледаш телевизия? Сега това изобщо не е задължително. Когато решиш да отидеш на море, на вилата, на гости на баба и дядо на село, където и да е в България, вземи своята телевизия със себе си.

Вече е възможно, благодарение на новия допълнителен пакет IPTV Mobility, който позволява да "пренесем" любимата си интерактивна телевизия от VIVACOM.Тя е телевизията, която те забавлява, никога не те отегчава и не те оставя сам вкъщи.

Хубаво е лятото да бъдеш на море...

Лятото най-после е тук и вече можем малко по-спокойно да планираме почивката си и да се отправим на заслужени забавления край морския бряг. Дните са дълги и горещи, вечерите топли и красиви. А за моментите, в които искаме да се отдадем на почивка от слънцето и да погледаме любимите си предавания или филми, можем да разчитаме на IPTV мобилността от VIVACOM. Единственото, което трябва да направим, е, когато събираме багажа за морето, наред с банските, джапанките и летните дрехи, да вземем своя IPTV Q11 приемник. Можем да го ползваме навсякъде в България, независимо каква интернет мрежа ползваме.

снимка: Vivacom

Представете си как се отпускате спокойно в хотелската си стая или в къщата, която сте наели край морския бряг, и гледате всичко, което обичате и харесвате по телевизията, точно както у дома.

Нека да е лято, само да е лято...

Всеки си спомняме с носталгия за летата при баба и дядо, които сме прекарали като деца. За безкрайните игри, за черешата в двора на къщата, на която се катериш, за да си набереш от вкусните плодове, за филиите с лютеница - най-хубавият летен вкус за всеки ден.

Дори когато сме пораснали, пак обичаме да ходим при баба и дядо на село. Нищо друго не е в състояние да ни даде това спокойствие. През последните месеци обаче бяхме изправени пред много изпитания, едно от което бе да избягваме срещите с по-възрастните си роднини, които толкова много обичаме. Сега лека-полека се връщаме към тези срещи, но май бяхме забравили и нещо друго - как често изпадаме в спорове с баба и дядо, защото ни е трудно да намерим една и съща телевизионна програма, която да харесваме.

Тези спорове вече могат да отидат в миналото. Когато отивате на село при баба, вече няма да има нужда да криете дистанционното от нея, защото иска да гледа онзи сериал, който вие не харесвате. Тя пък няма да се ядосва, защото вие искате да си пуснете музикалния канал.

Благодарение на преносимата интерактивна телевизия от VIVACOM всеки член на семейството може да се възползва от интерактивните функции, налични за определени канали.

Така баба ще може да си гледа сериала на запис и на следващата сутрин, докато внуците ѝ още спят, а вечерта да прекарате всички заедно навън в приятни разговори и спомени за детството. Защото никой не може да разказва истории така, както баба.

А дядо можете веднага да спечелите на своя страна, като му направите отделен профил и той има достъп до любимите си спортни програми или риболовни предавания, като телевизията му препоръчва съдържание, спрямо това, което вече е гледал.

С преносимата телевизия от VIVACOM лятото на село отново ще бъде най-хубавият период от цялата година.

Стягам багажа и дим да ме няма...

Сещате ли колко приятно и безгрижно можете да си прекарате в лятна вила извън града, където чувате само песните на птиците и свиренето на щурците. Много от нас действително намират такова блажено място, купувайки си такава вила или гостувайки на приятели. В тези моменти обаче често ни липсва качествена телевизия. А толкова много искаме да гледаме някое от любимите си предавания, да обсъждаме вечер мача с приятелите, с които сме се събрали на барбекю и бира в задния двор. В повечето случаи вилата ни не е снабдена с телевизия, която да направи престоя ни там още по-приятен. За тези моменти отново можем да разчитаме на мобилната телевизия на VIVACOM.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Anything you want, you got it...

Гледай каквото пожелаеш, където пожелаеш. С новия допълнителен пакет IPTV мобилност от VIVACOM не се прибираш вкъщи, за да гледаш телевизия, а вече взимаш телевизията със себе си там, където искаш да гледаш.

На море, на планина, на село, във вила край града - ти избираш мястото. Тази функционалност ти дава възможност да гледаш любимите си предавания и филми и когато не си вкъщи. Можеш да я ползваш навсякъде в България, дори и фиксираният интернет да не е предоставен от VIVACOM.

Просто свържи своя IPTV Q11 приемник и получаваш най-актуалното тв съдържание с над 90 от най-вълнуващите тв канали.

Твоята телевизия е готова да пътува с теб и да ти даде това качество, онова удобство, което имаш с нея и у дома.

Рекламна публикация