За всеки ден, прекаран под галещите слънчеви лъчи, си има задължителни неща. Като вкусен брънч, ресторант за вечеря с приятели и барове, в които да ни сервират най-пивките коктейли и да озвучат преживяването с най-хубава музика.

Можеш да подкрепиш онези заведения по крайбрежието на голямото синьо, които според теб са заслужили да бъдат наречени "най-добрите".

Снимка: Go Guide

За втора поредна година Go Guide - онези любители на гастро културата, които добре познаваш, обличат моряшките тениски и слагат сламените шапки за обиколка на всички заведения по морето. Гласуването вече е в разгара си и ще продължи до 20 август.

Целогодишно медията се грижи за това да четем вкусните истории на заведенията, пресъздадени в менюта. Наградите са онази церемония, на която всички заедно можем да кажем своеобразно "благодаря" на онези места, превърнали се в пристан за жадната ни за вкус и емоция душа.

Снимка: iStock/Getty Images

Преди финала на 24 август, който ще бъде отбелязан с грандиозна церемония в Созопол, опъвай платната, изчисти вкусовите рецептори, настрой се за истинска наслада за сетивата и виж избраните морски съкровища на awards.goguide.bg. Този сезон определено впечатлява с нови герои и утвърдени звезди на бар и кулинарната сцена.

Влизаш на awards.goguide.bg, регистрираш се, гласуваш във всички категории.

Това е важно, за да се запазят равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени. След обявяване на победителите пък един от всички гласували ще спечели Samsung Galaxy Z Flip5. Flip-ни и ти в новия тренд. Научи повече: https://tinyurl.com/galaxy-z-flip5. Възнаграждението си заслужава. Събитието се организира и с подкрепата на Eco Partners, JTI и Schweppes.

Актуалната информация за кампанията можете да следите на сайта на GoGuide, Facebook и Instagram.