Ако някога сте искали да ви плащат просто да лежите в леглото и да гледате любимите си коледни филми, то вашите молитви са били чути. Сега една компания е готова да ви плати повече от достатъчно, за да купите и опаковате подаръците за вашите близки, които да сложите под елхата, искайки в замяна да се отдадете на обичайния си декемврийски маратон по гледане на празнични ленти.

Вашата любов към коледните филми е необходима, за да намерите най-добрия.

С цел да намери най-добрата коледна продукция за всички времена, всяка година Reviews.org търси да наеме човек, който да му помогне с тази задача. Той трябва да изгледа двадесет и пет заглавия в период от двадесет и пет дни, като след финалните надписи на всяко е необходимо да попълни кратка анкета, давайки своята оценка.

Отделеното време ще ви бъде заплатено щедро, което по принцип звучи прекалено хубаво, за да бъде истина, но реално е точно такава.

При $100 на филм до края на ангажимента, наетият човек получава чек за $2500 от компанията. Това обаче далеч не е всичко, тъй като той ще получи годишен абонамент за Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, HBO Max, Apple TV+ и Hallmark Movies Now.

Можете да изберете филмите, които искате да гледате.

Снимка: iStock by Getty Images

Като препоръка компанията е включила в списъка с филми "Сам вкъщи", "Снежният човек", "Договор за Дядо Коледа", "Елф", "Коледна история", "Наистина любов" и много други. Но изборът кои продукции ще гледа зависи единствено от самия човек, той решава дали ще си пусне някоя от вечните класики или поредното ново предложение на стрийминг платформите.

Какви са условията за записване?

Естествено, всеки кандидат трябва да може да владее английски език както говоримо, така и писмено. Също така трябва да има навършени осемнадесет години. Най-важното изискване обаче е да даде възможно най-креативен и обоснован отговор на въпроса защо смята, че той е подходящия човек за тази работа. По принцип записването за позицията започва всеки ноември, а имената на онези, които са одобрени за нея, биват обявени в началото на декември. Та, ако искате следващата година да изкарате добри пари, докато правите нещо, което обичате, вече знаете какво трябва да направите.

Снимка: iStock by Getty Images