Да си модерна жена е прекрасно. Можеш в рамките на един ден да отидеш на фризьор, на масаж, на спорт, на йога, на маникюр, на театър, на козметик и на зъболекар, като в същото време изпратиш детето на английски и на тенис, кучето на грууминг, котката на ветеринар и съпруга си на...? Най-добре на спортен лагер за една седмица.

Какво обаче значи това на практика? Значи, че докато сте на работа, или търчите след пълзящото си бебе, или простирате трета пералня, или приготвяте паеля с киноа и морски дарове за вечеря, или се опитвате да се концентрирате върху работата си вкъщи, трябва да ровите онлайн в търсене на фризьорски салон, спортна зала, йога студио и грууминг салон. Да се обадите на ветеринаря да запишете час. Да се обадите на зъболекаря да запишете час. Да проучите кои са най-добрите курсове по английски в най-удобните за вас часове и локации. Да разучите кои са театралните постановки, които си заслужават посещението в момента и да отидете до касата на театъра да вземете билети.

Вярно е, че мултитаскингът е кодът към успешното справяне с ежедневието в една динамична среда, в която вечерите ни сварват способни единствено да се строполим върху възглавницата си. Но понякога задачите са толкова много, че комбинирането им граничи с магията, а резултатът е, че започваме да забравяме, да пропускаме, да се изнервяме, да се караме с околните пр. И всички капсули гинко билоба на света няма да ни помогнат, когато се опитваме да надскочим капацитета си.

Тук идва мястото на новата за България платформа за услуги easybook.bg: едно много вдъхновяващо решение за дезориентираните в хилядите си задачи съвременни, заети хора.

easybook.bg е онлайн платформа, която събира на едно място много бизнеси в сферата на услугите и дава възможност на потребителите с няколко клика на телефона си да резервират каквото им трябва когато им трябва. Платформата е със софтуер за управление на предлаганите от кабинетите услуги, на графиците на служителите им, и на контакта с пациентите им.

И е замислена "по американски": изключително лесно и бързо. На началния екран има търсачка "Какво, Къде, Кога". Може да търсите по вид услуга, име на търговски обект, професия или служител. Когато си изберете услуга, резервирате дата и час и плащате онлайн.

Тук идва и плюсът на easybook.bg за бизнесите: тъй като услугата винаги се заплаща онлайн предварително, независимо дали частично или в пълен размер, клиентите са ангажирани в по-голяма степен да бъдат коректни, да отидат навреме и да не отменят час 10 минути преди началото му.

Разбира се, часовете могат да се отменят, но в срока за отмяна посочен от съответния търговец.

Плащането може да се случи чрез ePay, PayPal и банкови карти, а цените на услугите не се променят заради това, че резервирате от спалнята си рано сутрин, а не сте на телефона или на място на обекта.

Ако имате конкретен фризьорски салон, който посещавате, конкретна спортна зала или каквото и да е друго, може да го маркирате като "любим обект": много удобна опция, която ви дава възможност да намерите обекта по-лесно, за да можете да направите бързо резервация, или да следите актуалните му промоции.

В платформата услугите са разделени на 8 секции: красота, здраве, спорт и забавление, образование, култура и изкуство, бизнес, домашни любимци и туристически услуги. Вече много обекти са се включили в easybook.bg, a предстои да стават все повече.

Намираме платформата за изключително адекватна и необходима подкрепа в условията на онова, което наричаме "забързано ежедневие" и което ни превръща в модерни деца на цивилизацията, но и неизбежно ни подлага на дистрес, напрежение и тревожност.

Приветстваме всеки помощник, който застава на наша страна в борбата за организиране на времето и улесняване на живота. Така че...welcome, easybook.bg!