Всеки човек има различни интереси, които в повечето случаи определят бъдещата му професия. Звездите обаче също могат да са ни от полза и да ни помогнат за точния професионален сектор.

Ето и кои са най-подходящите професии за всяка зодия:

Овен

Овенът ще се насочи натам, където има възможност за конкуренция и преодоляване съпротивата на съперника. Той е спортист, воин, военен, полицай, огнеборец, хирург. Овенът има нужда от битки - някои малки и лични, други - обществено значими. Той е мениджър и водач в областта си.

Телец

Телецът е градинар, било то като професия или хоби. Той има усет за пари и затова банкерството му е в кръвта. Козметика, архитектура, интериорен дизайн, приложни изкуства - все професии, които хранят чувството му за физическа форма и пряк, осезаем резултат от неговите усилия.

Близнаци

Близнаците се развиват идеално като търговци и маркетингови специалисти. Способността им да се променят им дава така нужния начален тласък от ентусиазъм и енергия в почти всяко начинание.

Рак

Ракът е отдаден социален работник, детски учител, медицинска сестра, диетолог, готвач и кулинар, психолог и детски лекар. Умението му да се разбира и работи с хора е ненадминато.

Дева

Девата е царица на детайла, изчистените форми и взаимоотношения, грижата за другия. Тя процъфтява в медицинските професии, статистиката, социологията, счетоводството, одита и всякакви асистентски дейности.

Лъв

Лъвът обича да се изявява на сцена, затова той е актьор, телевизионен водещ, артист, мотивационен лектор, бижутер, кардиолог. С две думи - където има изява, търсете представител на зодията, ще ви свърши чудесна работа.

Останалите 6 зодии вижте ТУК >>