Сватбеният ден е един от най-хубавите и вълнуващи дни в живота на всеки. Приготовленията за предстоящия незабравимия празник са много, но пък носят прекрасни емоции.

Е, избрали сте дата, организирали сте всеки детайл, поканили сте гостите и вече тръпнете в очакване на прекрасния ден. Да, обаче винаги може да възникнат непредвидени ситуации.

Такъв е случаят на Милена от Враца и Итън от Ню Йорк. Любовта между двамата пламва преди две години, а мястото е София. Срещат се две седмици преди той да замине за САЩ, но разстоянието, разликата в корените им и родните им езици не попречват на общия им път.

Милена и Итън избират съдбовната дата 08.08.2020 г. за сватбата им, без дори да предполагат какво ще се случи, а именно пандемия... затворени летища и множество органичения. Милена все още не познава родителите на бъдещия си съпруг и се оказва, че те няма как да присъстват на сватбената церемония, нито пък да се запознаят с нея.

Това е едно от многото предизвикателства във връзката им, но за пореден път двамата показват, че нищо не може да спре любовта им и противно на всички очаквания не отменят дата.

Все пак годината е 2020-та и развитието на технологиите, както и перфектната мобилна връзка пренасят близките и родителите на Итън на сватбата, макар и онлайн. По време на церемонията на първи ред е поставена стена с таблети, през която всички те се включват в празненството. Решението им се оказва много правилно, защото датата крие необикновено послание.

Според популярния астролог и нумеролог Игор Мехеда датата 08.08.2020 е необичайно събитие. Мехеда казва, че на тази дата всеки човек ще получи редкия шанс да промени съдбата си - "да загърби негативните събития от миналото и да пристъпи към благоприятните в бъдещето."

Така и се случва на сватбената церемония. Младоженците загърбват всички възникнали трудности и казват заветното "ДА". Буря връхлита тържеството им, но и това не помрачава настроението им, а дори Милена споделя, че не си е представяла толкова страхотно този ден и в най-смелите си мечти.

Е, заради съдбовната дата или не, Милена и Итън встъпват в брак по най-нетипичния и незабравим начин. А бъдещото им щастие е сигурно, защото да не се отказваш пред нищо в стремежа към щастие, е най-добрия начин, по който да живееш живота си.

Вижте цялата история тук: