Как изглежда перфектната семейна ваканция през лятото, когато разполагаме само с един уикенд? Прохладна, детоксикираща, планинска, активна или релаксираща... такава, каквато пожелаем...

През лятото, когато градските улици се нагорещат екстремно и мислим единствено и само за бягство, се сещаме за прохладните ни и гостоприемни прелестни, български планини. Особено в моментите, когато разполагаме с не повече от няколко дни. Кой би отказал:

  • 4-дневен курс по йога в планината с професионален индийски инструктор? Едно бързо пречистване на всяка клетка от тялото и освобождаване на съзнанието от напрежение, стрес и динамика?
  • Планински преходи с професионален водач, вело разходки на чист и прохладен въздух?

Снимка: Лъки Банско

Всичко изглежда повече от чудесно, но нека помислим и за една от най-важните причини за престоя - спа изживяванията. Тези от вас, които са чували за матрично-ритъмната терапия, отлично знаят, че тя активира и възстановява всички вътрешни органи, а след нея човек изпитва усещането за бърз прилив на енергия и добро настроение. А за другите, които не са наясно бързаме да споделим къде в България се предлага, защото местата определено не са много. Но преди това нека продължим с другите глезотии за тялото и духа. Асоциираме релакса с кралски масаж... Дълбоко релаксиращ, с мощно възстановяващо действие, ароматни масла, тайландски техники, чрез които да елиминираме стреса и умората, да приведе нашето тяло в абсолютна кондиция? Не е ли повече от перфектна една почивка, която да ангажира адекватно и хората с деца?

Снимка: Лъки Банско

Тоест, за да не мислим как да открием няколко часа само за себе си край басейна на хотела или за разходка в гората, винаги можем да ангажираме своите малчугани с езиков курс, стига да имаме тази опция, разбира се.

Добрата новина е, че сме намерили правилното място. Всъщност разказваме за малка част от възможностите, които предоставя луксозния петзвезден планински апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс.

И понеже вече се издадохме, нека все пак споделим и другите невероятни активности, които очакват всички желаещи и то на едно място.

Ако разполагате с три дни за себе си и близките си, не се сещаме за по-подходящо разнообразие от това да пробвате холистичното лечение на видове проблеми и дискомфорт, които динамиката на града и работния лайфстайл "най-грижливо" са ни донесли. Аюрведа клиник по време на отдиха ще може да допринесе за пълното разпускане, както на малки, така и на вече пораснали деца. Продължаваме по план с аквакомплекс и време край басейна с коктейл в ръка.

Снимка: Лъки Банско

Съмняваме се, че с подобен график по време на ваканция може да ни стане скучно, но винаги може да се изгубим още един приятно прекаран час в някоя от ескейп стаите на Лъки Банско Спа & Релакс.

Мислим да спрем дотук и да ви предоставим възможността да разгърнете вашата перфектна семейна почивка в любимия ни апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс...

Повече снимки и програма на специалните предложени и пакети ще намерите на официалната страница на хотела.