Стегнат куфар и усилена музика. Посоката е различна - всеки отпътува натам, накъдето е решил. Без въпросителни. Взимате със себе си единствено доброто си настроение, телефона, джапанките, плажното масло и малко дрехи. Всичко е готово и заминавате. Сезонът на мечтите, запознанствата, щурите снимки и емоциите, които трябва да бъдат запаметени. Бъдете нащрек.

За да сте напълно подготвени обаче за незабравимото морско лято, има нещо #НОВО, за което ще ви разкажем под формата на гатанка с малки жокери. Да видим дали ще познаете. :)

#стилен е.

За да напомня за летните моменти по всяко време. Виждали сте го в красиви сапфирени и бронзови оттенъци. Цветове, които няма начин да останат незабелязани, където и да се намирате - на плажа, в клуба или пък на разходка в градския парк.

#удобен е.

Отговаря изцяло на кода за началото на лято 2019 - точно като широките дрехи, банските и джапанките и той е адски удобен. Пропорциите му са издължени и съвършени, за да пасва идеално във всяка ръка.

#креативен е.

Създаден е, за да създава красиви моменти за тези, които го притежават. Суетен е, обича творбите му да бъдат показвани. Но държи да ги изпипва, детайлен е, и отдаден на високото качество и прекрасния краен резултат. Но не е егоист и е готов да сподели тайните на своите способности със своя Господар.

#неуморен е.

Не спира да твори както денем така и нощем. И го прави еднакво добре, независимо от условията, в които ще го поставите. Защото "очите му" му са 4 пъти по-чувствителни от обикновените и имат тайната способност да виждат в тъмното. Креативността обаче не е само талант, тя е и интелект. А той не само е умен, но и ужасно досетлив. Толкова, че понякога имате чувството, че ви познава от години.

#практичен е.

В сезона, в който всички ни авоари трябва да отиват за коктейли, летни рокли и убийствени сандали е направо престъпление да се харчат големи бюджети за друго, освен морски пътувания. Отговорът на нашата загадка знае това и неслучайно (казахме, че е досетлив, нали?) той струва 3 пъти по-малко от очакваното.

Кой е той ли? Отговорът тук: щрАк :)